Utólagos vízszigetelés Budapest +36 30 2491 291

Salétromos falak utólagos vízszigetelése Budapesten, lábazati szigetelés, terasz szigetelés, pinceszigetelés injektálással +36 30 2491 291.

Utólagos falszigetelés Farkasrét

Nedves, salétromos, dohos falak utólagos vízszigetelése Farkasrét övezetében, utólagos falszigetelés, injektálással, penész ellen +36 30 2491 291.

Miért ajánljuk Önnek a szolgáltatásainkat?

A falátvágásos szigetelés menete

Pinceszigetelés utólagosan

Talajvíz elleni szigetelés injektálásos eljárással

Vályogház szigetelése

Terasz szigetelése

Gyakran ismételt kérdések

Köszöntjük weboldalunkon!

Vállalatunk a legmodernebb, bontás nélküli technológiákkal (pl. falvágás), utólagosan szünteti meg garázsok nedvesedését. Vállalatunk beton injektálást hajt végre ház süllyedésének megállítására, süllyedő házak javítása céljából.

vízszigetelés Farkasrét szigetelő lemezzel

Nedvesség elleni szigetelés Farkasrét - amit ajánlunk

 1. Akár 48 órán belüli, speciális berendezésekkel elvégzett állapotfelmérés, tanácsadás, árajánlat adása.
 2. 2 évtizedes iparágban eltöltött idővel tartós nedvesség megszüntetés.
 3. A piacon létező legmodernebb szerszámok és technológiák a gyors és olcsó szolgáltatás végett.
 4. 10 év jótállás az elvégzett munkára, ha az általunk javasolt rendszert alkalmazza.
 5. Vidéken és a fővárosban is végzünk falszigetelést.

Az alábbiakat spórolhatja meg magának, ha ránk bízza az utólagos vízszigetelést Farkasrét övezetében

 • Nincsenek rejtett költségek, transzparens árajánlat alapján dolgozunk.
 • Nálunk nincs elhúzódó, nem időben elkezdett munka.
 • A munka végeztével később is konzultálhat velünk, ha tájékoztatásra van szüksége, vagy bármilyen kérdése merül fel.

Az alábbi kép érintőképernyős telefonon történő megérintésével azonnal tárcsázhat minket: 0-24 ügyfélszolgálat

Utólagos vízszigetelés falátvágással Farkasrét

1. Az 1. lépés a salétromos fal átvágása. Ezt a lépést kifejezetten evégett gyártott, exkluzív falvágó berendezéssel végezzük. A falat az esetek nagy részében a talajszint felett néhány centiméterrel vágjuk meg vagy tereprendezést követően az épület olyan pontján, ahol a szigetelés a legjobb helyen helyezkedik el. Azokat a főfalakat és válaszfalakat kell vágni, amelyek közvetlen összeköttetésben vannak az alapzattal, és közvetítik a föld alól származó nedvességet.

Az általunk alkalmazott készülékek védettek a porral szemben és csökkentett zajkibocsátással rendelkeznek, tetszőleges magasságban lehet velük vágni, illetve a vágás szöge és mélysége is irányítható.

2. Az utólagos vízszigetelés fázisban műanyag lemezt préselünk a falrésbe. Ez már szigetelőréteget képez a földből felszívott nedvesség és doh ellen.

A szigetelőlemezeket egymással átlapolva illesztjük be a kifogástalan szigetelés érdekében, a falon kívülre kilógó részeket nem szabad levágni.

3. A vízszigetelés telítése során a szigetelőlemezen rendkívül jelentőségteljes a kihorganyzó ék bevetése, tudniillik a dagadó cement tökéletes száradásáig a falat eredeti állapotában őrzi meg.

A vágási hely telítését bespriccelő pumpával végezzük, amelynek tömlőjét beillesztjük a fal egyik oldalán. A fal réseit tökéletesen lezárjuk mindkét oldalon gyorsan kötő malterral, ezután névleges nyomáson bespricceljük az előre bekevert dagadó cementet.

Így elérjük, hogy a dagadó cement a fal repedéseibe is benyomul, és keménnyé válása után strapabíróbb lesz a szigetelés.

utólagos falszigetelés injektálással Farkasrét

Légpórus vakolat Farkasrét

A légpórus vakolat olyan magas páraszívó képességű vakolat, amely nem továbbítja a nedvességet, így a földből felszívott, különböző sók a falban maradnak, ennek következtében a vakolat nem esik le a falról. A szokásos vakolatot a vizesedéssel érintett területen érdemes légpórus vakolatra váltani, tudniillik ez hosszú távon megóvja a fal külső felületét, és esztétikailag is szebb, festhető felületté válik, a falban megbúvó nevesedés kiszárad.

Pinceszigetelés utólag

Minél mélyebben van megépítve egy pince, annál nagyobb a vizesedés veszélye még úgy is, ha a létező leghatékonyabb módon próbáltuk szigetelni a pincénket. Ha nem tökéletesen megoldott az eső és a rétegvíz elvezetése, akkor csak idő kérdése, hogy mikor kell szembesülnünk a pinceszigetelés nehézségeivel. Visszatérő bökkenők a pince szigetelésénél:

 • Több éve betett, elöregedett kátránypapír
 • Nem az előírásoknak megfelelően vagy egyáltalán nem megvalósított csapadékelvezetés
 • Magas talajvíz
 • Maszek munka, az építőipari ismeretek hiányában, házilag megoldott szigetelés
 • A ház természetes süllyedése károsítja a kialakított szigetelést
 • Nem az adott alkalmazáshoz kiválasztott szigetelőanyag
 • Helytelen rétegrendben felhelyezett szigetelés

Mi a jó pinceszigetelés módja? 2 lehetőség van: kívülről vagy belülről

Utólagos pinceszigetelés kívülről

 • Ki kell ásni a földet a falak mellett, és le kell menni a pince alapzatáig.
 • Ahol szükséges, le kell szedni a nem teljes vagy nem tökéletesen átfedésbe hozott szigetelést.
 • Le kell pucolni a feltáruló falakat.
 • Ki kell egészíteni a szerkezetekben jelentkező üregeket.
 • Időt kell adni a felületek szikkadásához.

Javasolt kenhető, üvegszállal erősített anyagot használni, ezzel a sarkokban és a széleken is 100%-osan megvalósítható a megfelelően záró szigetelés. Erre a rétegre ajánljuk hőszigetelés, de kifejezetten mechanikai védelem gyanánt felragasztani egy zárt cellás szigetelőlemezt, amelynek vastagságát a helyi körülményektől, pl. a talajtól függően kell megválasztani. A fal előtt ajánlott geotextíliával körbetekert drénrendszert fektetni, amelyet lejtősen kell elhelyezni a vízelvezetés iránya felé, hogy az összegyűlt talajnedvességet el is lehessen vezetni. A fal mellől eltávolított föld visszalapátolása után előírásszerűen döngölve, vissza kell építeni a felbontott lábazatot. A kívül végzett munkákat befejezve a pince falát belülről is kezelni kell, a penészes vakolatot le kell verni, el kell távolítani a sót, és légpórus vakolatot kell felhordani, hogy eléggé meg tudjon száradni a fal. Ha utána is azt látja, hogy a pincefal nedves marad, akkor ez a fal alatt lévő szigetelő sáv nem megfelelő zárása miatt van, ez esetben injektálásos módszert kell bevetni, amelyet akár haladéktalanul el is végezhetünk az előbbi lépések végeztével a tartós megoldás érdekében. megsüllyedt alap javítása

Utólagos pinceszigetelés belülről - Farkasrét

Ezt a munkamódszert csak akkor tanácsoljuk, ha a külső oldalról valamilyen oknál fogva nem lehet hozzáférni a pincefalhoz. A megközelítés hátránya, hogy bár belül beázás nem alakul ki, a falak vizesedése nem szűnik meg.

 • Első lépésként le kell verni a meglévő vakolatot.
 • Meg kell tisztítani a fugákat 1-2 cm mélységben.
 • A megtisztított felületeket sómentesítő vegyülettel kell lekezelni.
 • A kőműves munkák pótlása után kenhető szigetelőanyagot kell felvinni.
 • A leszigetelt falat légpórus vakolattal kell bevakolni, majd az ismert teknőszigetelést kell kialakítani. Ezáltal meggátolhatjuk a pince padlózatának vizesedését.

Falszigetelés utólagosan

A később kivitelezett falszigetelés metódusának kiválasztásakor a lenti mutatókat kell bekalkulálni:

 • Mért nedvesség és sószennyezettség
 • A fal struktúrája, anyaga és vastagsága
 • A fal jelenlegi burkolása
 • A talajvíz viszonyok

Talajnedvesség elleni injektálásos szigetelés

Az injektálásos szigetelés során a szigetelőanyagot nagy nyomáson, meghatározott távolságokban a szigetelendő anyagba juttatjuk. Az injektálás rövid idő alatt kivitelezhető eljárás, nincs rossz hatással a fennálló falazat mechanikai stabilitására, és a szigetelési síkváltások könnyedén kivitelezhetők. A vízszintes falszigeteléssel a nedvesség útja lezárható, ennek következtében a falak némi szikkadást követően ki tudnak száradni, nagyobb időtávlatban pedig abbamarad a nedvesedés. A nedvesség kipárolgása légpórus vakolat képzésével könnyíthető meg, amelynek ajánlott vastagsága minimum 3 cm. A felület lefestésekor, nem ajánlott glettelés, de tanácsos páraáteresztő festéket alkalmazni, a kevésbé szem előtt lévő pontokon esetleg szokásos meszelés is elfogadható. betoninjektáló

Vályogház szigetelése Farkasrét régiójában

Mivel a vályogházak falszerkezete össze sem hasonlítható a ma épített házakéval, ennek eredményeképpen a vályogházak utólagos szigetelésénél figyelembe kell venni az alap mélységét, a vályog nedvességtartalmát, és lehet használni az injektálásos, falvágásos vagy lemezbeveréses technikát, abban az esetben, ha próba injektálást vagy vágást végzünk. Terasz szigetelése Farkasrét környékén A terasz vízszigetelését szinte kivétel nélkül a felfagyott burkolatok teszik szükségessé. A járólapok és a különböző, más típusú burkolatok legtöbbször egy idő elteltével kettéhasadnak, letöredeznek, mert nem előírásszerűen megoldott vagy egyáltalán nem megoldott a vízszigetelés, illetve a víz megfelelő hatásfokú elvezetése. Gyakran okoz gondot, hogy tökéletesen hiányzik a dilatáció, ami azért okoz gondot, mert az épület természetes süllyedése szinte mindig más a terasz vagy akár egy erkély helyezkedéséhez képest. Ez előbb-utóbb hézagokat, problémákat eredményez. Tetemes bonyodalmakat jelent a nagy hőingadozás, amelynek a burkolatok ki vannak téve, mert egy meleg, nyári napon gyakorta előfordul, hogy 60-70 fokra felforrósodik a járólap, miközben télen akár -20 fok alá is mehet a hőmérséklet. Néhány „szakember” ötlete a ráburkolás és a kiszilózás szokott lenni, ez azonban kizárólag akkor fogadható el, ha nincs felfagyva az aktuális járólap. Ekkor viszont már csak halogatjuk a bajt, mert a kozmetikázás csak egy darabig rejti el a valódi nehézségeket. Milyen megoldási javaslatunk van a helyes szigetelésre? A terasznak egy 1-2%-os lejtéssel kell rendelkeznie, mert különben a későbbiekben is gondunk lesz a vízelvezetéssel, és a jövőben is fagyáskárok alakulnak ki. Ha nincs mit tenni fel kell bontani az épület lábazatát is, ekkor a terasz szigetelését rá kell hajtani a lábazatra is arra alkalmas szélek kialakításával. A lakás és a terasz csatlakozási helyein élvédőt tanácsos a szigetelésbe építeni. A dilatációs rések betartása mellett gondoskodni kell a vízorr profilról. utólagos pinceszigetelés

A vízszigetelés rendszeresen visszatérő problémái

 • Lakótelepek utólagos falszigetelése
 • Mélygarázs vízszigetelése
 • Vert fal vízszigetelése
 • Terasz szigetelése
 • Vízbetörés kiküszöbölésére irányuló falszigetelés
 • Mélyépítési talajnedvesség elleni vízszigetelés
 • Lapostető rétegrend előírásszerű kialakítása
 • Rétegvíz elleni pinceszigetelés
 • Vízszigetelés felújítás
 • Talajvíz párolgása elleni vízszigetelés (ahol nincs pince)
 • Gyökérvédelmi vízszigetelés

Leggyakrabban szigetelt épülettípusok

 • Családi házak vízszigetelése
 • Oktatási intézmények vízszigetelése
 • Óvodák vízszigetelése
 • Hatósági épületek vízszigetelése
 • Éttermek vízszigetelése
 • Pincék vízszigetelése

A vízszigetelés leggyakoribb módszerei

 • Szigetelés falvágással
 • Magas nyomású injektálás
 • Szórt szigetelés
 • Bitumenes lemez (GV lemez) szigetelés
 • Drénrendszer kiépítése
 • Falszárítás, kenhető szigetelés felhordása

vizes falak utólagos szigetelése

Sokszor feltett kérdések

Mi a módja a víz falba kerülésének? A nedvesség pici pórusokon keresztül kerül a falba. Az ilyen kapillárisok nagy számban lelhetők fel a falak habarcsjárataiban, ez jelenti a nedvesség legfontosabb behatolási útvonalát. Mik a következményei a salétromos falnak? Emberre gyakorolt hatásai pl. a reumára való fogékonyság elősegítése, légúti betegségek, köhögés. A salétromos fal hosszabb távú hatása az, hogy jelentősen csökken a fal szigetelőképessége, ami magasabb fűtési költséget és a házban lényegesen több párát eredményez. Időigényes a falszigetelés elvégzése? Átlagos méretű családi ház vízszigetelését általában 4-5 nap alatt elkészítjük. Nehezen elérhető, speciális esetekben, vagy a megszokottnál nagyobb ház/építmény esetén a műveletsorozat ennél tovább is tarthat a helyi adottságok függvényében. Mennyi ideig tart, amíg kiszárad a fal? A fal száradása több faktor függvénye: a fal felépítése, időjárási feltételek (külső hőmérséklet, páratartalom), a probléma kiterjedtsége a szigetelés elkezdésének pillanatában. Többnyire azt lehet mondani, hogy akár 2-3 hónap alatt már szemmel látható előrelépés észlelhető. A szigetelést igénylőnek kell-e valamit tennie? Nem, a szigetelés megvalósítását A-tól Z-ig mi csináljuk, Önre nem hárul semmilyen feladat. Falátvágás esetén csökken-e bármilyen mértékben az épület szilárdsága? Az épület földrengés-állósága nem lesz rosszabb a falvágás következtében! Amennyiben szakszerű és időtálló megoldást szeretne a salétromos, penészes falak utólagosan kivitelezett vízszigetelésére Farkasrét övezetében, lábazati szigetelésére és utólagos falszigetelésre a penész ellen, keressen minket bizalommal +36 30 2491 291.

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 102
Tegnapi: 166
Heti: 687
Havi: 2 497
Össz.: 77 768

Látogatottság növelés
Oldal: Utólagos falszigetelés műanyag lemezzel Farkasrét
Utólagos vízszigetelés Budapest +36 30 2491 291 - © 2008 - 2018 - utolagosvizszigetelesbp.hupont.hu

A HuPont.hu weblapszerkesztő. A honlapkészítés nem jelent akadályt: Honlapkészítés

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: utólagos falszigetelés - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »