Utólagos vízszigetelés Budapest +36 30 2491 291

Salétromos falak utólagos vízszigetelése Budapesten, lábazati szigetelés, terasz szigetelés, pinceszigetelés injektálással +36 30 2491 291.

Utólagos vízszigetelés Megyer

Nedves, salétromos, penészes falak szigetelése utólag Megyer területén, utólagos falszigetelés, injektálással, penész ellen +36 30 2491 291.

Miért válasszon minket?

A falátvágásos szigetelés folyamata

Pinceszigetelés utólag

Talajnedvesség elleni szigetelés injektálásos módszerrel

Vályogház szigetelése

Terasz szigetelése

Sokszor feltett kérdések

Üdvözöljük weblapunkon!

Cégünk a legfejlettebb, bontás nélküli technikákkal (pl. injektálás), utólag szünteti meg pincék nedvesedését. Cégünk beton injektálást végez ház süllyedésének megállítására, süllyedő házak javítása végett.

szigetelő injektálás Megyer

Vízszigetelés Megyer - ezt kínáljuk

 1. Gyors, speciális berendezésekkel elvégzett állapotfelmérés, tájékoztatás, ajánlatkészítés.
 2. 2 évtizedes iparágban eltöltött idővel szakszerű munkavégzés.
 3. Az elérhető legmodernebb berendezések és technológiák a gyors és kedvező áron elérhető szolgáltatás végett.
 4. 10 év jótállás az elvégzett munkára, amennyiben az általunk optimálisnak tartott megoldást alkalmazza.
 5. Országosan vállalunk munkát.

Ebben lehet biztos, ha ránk bízza az utólagos vízszigetelést Megyer régiójában

 • Árainkban nincs trükközés, transzparens árajánlat alapján dolgozunk.
 • Nem szeretünk hosszú ideig ülni a munkákon, igyekszünk azokat a megállapodás szerint elvégezni.
 • Az épület nedvességmentesítését követően később is elérhet minket, ha információra van szüksége, vagy csak kérdezni szeretne valamit.

Tárcsázza számunkat a következő fénykép telefon képernyőjén történő megérintésével: nonstop vízszigetelés ügyfélszolgálat

Falvágással történő szigetelés Megyer

1. Az első lépés a penészes fal megvágása. Ezt a lépést speciálisan evégett épített, különleges falvágó berendezéssel végezzük. A falat túlnyomórészt a földfelszín felett néhány centiméterrel vágjuk meg vagy tereprendezést követően az épület olyan pontján, ahol a szigetelés a legoptimálisabb helyen helyezkedik el. Azokat a főfalakat és válaszfalakat kell vágni, amelyek közvetlen összeköttetésben vannak az alapzattal, és keresztülengedik magukon a talajnedvességet.

A gépeink por- és zajvédettek, tetszőleges magasságban lehet velük vágni, illetve a vágás szöge és mélysége is beállítható.

2. Az utólagos vízszigetelés művelettel műanyag lemezt nyomunk a falrésbe. Ez már szigetelőréteget alkot a földből felszívott nedvesség és salétrom ellen.

A szigetelőlemezeket egymással átlapolva fektetjük be a hibátlan falszigetelés végett, a falon kívüli részeket nem szabad levágni.

3. A vízszigetelés telítése során a szigetelőlemezen rettentően lényeges a kihorganyzó ék alkalmazása, tudniillik a dagadó cement teljes száradásáig a falat az eredeti állapotban tartja meg.

A vágási hely telítését bespriccelő pumpával valósítjuk meg, amelynek csövét behelyezzük a fal egyik oldalán. A fal hézagjait tökéletesen lezárjuk mindkét oldalon gyorsan kötő malterral, ezután előírt nyomással bespricceljük az előre bekevert dagadó cementet.

Ilyen módon a dagadó cement a fal nyílásaiba is benyomul, és keménnyé válása után időtállóbb lesz a szigetelés.

utólagos vízszigetelés Megyer

Légpórus vakolat Megyer

A légpórus vakolat olyan magas nedvszívó képességű vakolat, amely nem továbbítja a nedvességet, így a talajból már felszívott, különféle sók a falon belül maradnak, így a fal nem dobja le emiatt a vakolatot. A szokásos vakolatot a vizesedéssel érintett területen tanácsos légpórus vakolatra váltani, ugyanis ez sokáig védelmezi a fal külső részét, és esztétikailag is szebb, festhető felületté válik, a falban lappangó nevesedés kiszárad.

Pinceszigetelés utólag

Minél mélyebben van megépítve egy pince, annál kézzelfoghatóbb a nedvesedés veszélye még úgy is, ha a lehető leghatékonyabb módon igyekeztünk szigetelni a pincénket. Ha nem eredményesen kivitelezett az eső és a rétegvíz elvezetése, akkor számíthatunk arra, hogy meg kell küzdenünk a pinceszigetelés megoldandó kérdéseivel. Visszatérő bonyodalmak a pince szigetelésénél:

 • Sok-sok évvel ezelőtt behelyezett, elöregedett kátránypapír
 • Nem szakszerű vagy egyáltalán nem megvalósított esővíz-elvezetés
 • Magas talajvíz
 • Fusiban elvégzett munka, sok kőműves nem tud megfelelő szigetelést kialakítani
 • A ház természetes süllyedése megrongálja az alap szigetelését
 • Nem az adott alkalmazáshoz kiválasztott szigetelőanyag
 • Rossz rétegrendben felhelyezett szigetelés

A pince megfelelő szigetelésének kivitelezése? 2 módon tudjuk ezt megvalósítani: kívülről vagy belülről

A pince utólag történő szigetelése kívülről

 • Körbe kell ásni a pincét a falak mentén, és le kell menni a pince alapzatáig.
 • Indokolt esetben ki kell bontani a nem végig elhelyezett vagy helytelenül átlapolt szigetelést.
 • Meg kell tisztítani a megjelenő falakat.
 • Ki kell egészíteni a szerkezetekben kialakult nyílásokat.
 • Időt kell adni a felületek szikkadásához.

Ajánlott kenhető, üvegszál erősítésű anyagot használni, ezzel a kis zugokban és az éleknél is optimálisan felvihető a kitűnően záró szigetelés. Erre a rétegre ajánljuk hőszigetelés, de kifejezetten mechanikai védelem gyanánt felragasztani egy zárt cellás szigetelőlemezt, amelynek vastagságát az adott viszonyoktól, pl. a talajtól függően kell megválasztani. A fal előtt tanácsos geotextíliával körbetekert drénrendszert elhelyezni, amelyet lejtősen kell elhelyezni a vízelvezetés irányában, hogy a felgyülemlett talajnedvességet el is lehessen vezetni. A fal mellől eltávolított föld visszalapátolása után tökéletesen döngölve, vissza kell építeni a felbontott térburkolást. A falszerkezet külső védelmének felépítése után a pince falát belülről kell védelemmel ellátni, a penészes vakolatot le kell bontani, el kell távolítani a sót, és légpórus vakolatot kell felvinni, hogy megfelelően ki tudjon száradni a fal. Amennyiben nem szűnik meg a fal nedvesedése, akkor ez a fal alatt lévő szigetelő sáv nem előírásszerű zárása miatt van, ennek észlelésekor injektálásos módszert kell bevetni, amelyet akár azonnal el is végezhetünk az előbbi műveletek lezárása után a tartós cél érdekében. megsüllyedt alap javítása

Utólagos pinceszigetelés belülről - Megyer

Ezt a megoldást csakis abban az esetben ajánljuk, ha a külső oldalról valamilyen oknál fogva nem lehet hozzáférni a pincefalhoz. A módszer árnyoldala, hogy ugyan belül nedvesedés nem lesz, a falak továbbra is nedvesek maradnak.

 • Mindenekelőtt le kell verni a fent lévő vakolatot.
 • Ki kell pucolni a fugákat 1-2 cm mélységben.
 • A megtisztított felületeket sótalanító eleggyel kell lekezelni.
 • A falazat pótlása után kenhető szigetelőanyagot kell felvinni.
 • A leszigetelt falat légpórus vakolattal kell bevakolni, majd a teraszok szigetelésénél is gyakran alkalmazott teknőszigetelést kell kialakítani. Ezzel elkerülhetjük a pince padlózatának vizesedését.

Utólag kivitelezett falszigetelés

A később kivitelezett falszigetelés eljárásának eldöntésekor a következő faktorokat kell figyelembe venni:

 • Mért nedvesség és sószennyezettség
 • A fal struktúrája, anyaga és vastagsága
 • A fal aktuális burkolása
 • A talajvíz viszonyok

Talajvíz elleni injektálásos szigetelés

Az injektálásos szigetelés eljárás folyamán a szigetelőanyagot nagy nyomáson, megadott térközönként a szigetelendő anyagba adagoljuk. Az injektálás hamar végrehajtható eljárás, nem gyengíti jelentősen a meglévő falszerkezetet, és a szigetelési síkváltások könnyedén megvalósíthatók. A vízszintes falszigeteléssel a nedvesség útja lezárható, ennek eredményeképpen a falak idővel ki tudnak száradni, perspektivikusan félbeszakad a pára felszívása. A nedvesség kipárolgása légpórus vakolat létrehozásával segíthető elő, amelynek javasolt vastagsága legalább 3 cm. Amikor lefestjük a falfelületet, nem ajánlott glettelés, de tanácsos páraáteresztő festéket alkalmazni, a nem annyira jól látható pontokon esetleg hétköznapi meszelés is megfelelő. betoninjektáló

Vályogház szigetelése Megyer régiójában

Tekintve, hogy a vályogházak falstruktúrája egészen más, mint a manapság épített házaké, ebből adódóan a vályogházak utólagos szigetelésénél figyelembe kell venni az alap mélységét, a vályog vízzel impregnáltságát, és lehet használni az injektálásos, falvágásos vagy lemezbeveréses módszert, abban az esetben, ha próba injektálást vagy vágást alkalmazunk. Terasz szigetelése Megyer környékén A terasz nedvességgel szembeni szigetelését a legtöbb esetben a felfagyott járólapok teszik szükségessé. A kültéri csempék és a különböző, más típusú burkolatok az esetek többségében egy idő után megrepednek, letöredeznek, mert nem előírásszerűen megoldott vagy egyáltalán nem megoldott a víz útjának elzárása, illetve a víz megfelelő hatásfokú elvezetése. Tapasztalataink szerint sűrűn előfordul, hogy teljesen hiányzik a dilatáció, ami azért okoz gondot, mert a ház természetes mozgása majdnem mindig eltérő a terasz vagy akár egy erkély helyezkedéséhez viszonyítva. Ez előbb-utóbb hézagokat, problémákat okoz. Jelentős bonyodalmakat jelent a nagy hőmérsékletkülönbség, amit el kell szenvedniük a járólapoknak, hiszen egy meleg, nyári napon nem ritka, hogy 60-70 fokra felforrósodik a burkolat, miközben télen akár -20 fok alá is mehet a hőmérséklet. Bizonyos „szakik” megoldási javaslata a ráburkolás és a kiszilózás szokott lenni, ami viszont csak akkor hoz megfelelő eredményt, ha nincs felfagyva az adott járólap. Ekkor azonban már csak halogatjuk a megoldás, mert az optikai tuning csak ideig-óráig fedi el a meglévő bajokat. Hogyan csinálnánk mi a tartós szigetelést? A terasznak egy 1-2%-os lejtést kell adni, mert különben a későbbiekben is problémát fog okozni a nedvesség, és a továbbiakban is fagyáskárok jönnek létre. Szükség esetén fel kell szedni az épület alapját is, és ilyenkor a terasz szigetelését rá kell lógatni a lábazatra is arra alkalmas szélek kialakításával. Az épület és a terasz csatlakozási helyein élvédőt tanácsos a szigetelésbe építeni. A dilatációs hézagok betartása mellett gondoskodni kell a vízorr profilról. utólagos pinceszigetelés

A vízszigetelés rendszeresen visszatérő problémái

 • Lakótelepek utólagos falszigetelése
 • Szuterén falszigetelése
 • Vályogház falszigetelése
 • Erkélyszigetelés
 • Vízbetörés megszüntetésére irányuló szigetelés
 • Mélyépítési talajvíz elleni vízszigetelés
 • Lapos tető vízszigetelés
 • Talajvíz elleni pinceszigetelés
 • Vízszigetelés felújítás
 • Talajvíz párolgása elleni vízszigetelés (ahol nincs pince)
 • Tavak és kerti tavak szigetelése

Leggyakrabban szigetelt épülettípusok

 • Lakóparkok vízszigetelése
 • Iskolák vízszigetelése
 • Bölcsödék vízszigetelése
 • Hatósági épületek vízszigetelése
 • Büfék vízszigetelése
 • Szuterének vízszigetelése

A vízszigetelés általános módszerei

 • Szigetelés falvágással
 • Magas nyomású injektálás
 • Szórt szigetelés
 • Bitumenes lemez (GV lemez) szigetelés
 • Drénrendszer kiépítése
 • Falszárítás, kenhető szigetelés felhordása

salétromos fal szigetelése

Sokszor feltett kérdések

Hogyan kerül a nedvesség a falba? A víz pici pórusokon keresztül hatol be a falba. Az ilyen kapillárisok nagy számban találhatók meg a falak habarcsjárataiban, ez jelenti a nedvesség legfontosabb behatolási útvonalát. Milyen hatásai vannak a salétromos falnak? Emberre gyakorolt hatásai pl. a reumatikus megbetegedések kialakulása, légúti betegségek, köhögés. A penészes fal közvetett hatása az, hogy meghatározó nagyságrenddel csökken a fal szigetelőképessége, ami megnövekedett fűtési költséget és a lakótérben lényegesen több párát eredményez. Sok időt vesz igénybe a vízszigetelési munka? Átlagos méretű családi ház vízszigetelését általában 4-5 nap alatt elkészítjük. Nehezen megközelíthető, speciális esetekben, vagy nagy épület esetén a folyamat ennél tovább is tarthat a helyszíni körülményektől függően. Mennyi idővel kell számolni a fal száradása tekintetében? A fal száradási ideje több körülmény függvénye: a fal struktúrája, időjárási feltételek (külső hőmérséklet, légnedvesség), a szigeteletlenség kiterjedtsége a szigetelés megkezdésekor. Általánosságban ki lehet jelenteni, hogy akár 2-3 hónap alatt már észrevehető változás érzékelhetőérezhető. A lakónak kell-e bármit tennie? Nem, a szigetelés végrehajtását teljes egészében mi csináljuk, Önnek nincs teendője. Falvágásos technológia alkalmazásakor rosszabb lesz-e valamennyivel az épület teherbíróképessége? A pince földrengés-állósága nem csökken a fal átvágása miatt! Ha profi és időtálló megoldást keres a vizes, penészes falak utólagos vízszigetelésére Megyer övezetében, lábazati szigetelésére és utólagos falszigetelésre a penész ellen, hívja központi ügyfélszolgálatunkat +36 30 2491 291.

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 175
Tegnapi: 158
Heti: 1 240
Havi: 3 050
Össz.: 78 321

Látogatottság növelés
Oldal: Panelfal vágás Megyer
Utólagos vízszigetelés Budapest +36 30 2491 291 - © 2008 - 2018 - utolagosvizszigetelesbp.hupont.hu

A HuPont.hu weblapszerkesztő. A honlapkészítés nem jelent akadályt: Honlapkészítés

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: utólagos falszigetelés - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »