Utólagos vízszigetelés Budapest +36 30 2491 291

Salétromos falak utólagos vízszigetelése Budapesten, lábazati szigetelés, terasz szigetelés, pinceszigetelés injektálással +36 30 2491 291.

Utólagos falszigetelés Belsőmajor

Vizes, salétromos, dohos falak utólagos vízszigetelése Belsőmajor területén, utólagos falszigetelés, injektálással, a fal penészesedésének megszüntetése érdekében +36 30 2491 291.

Miért válasszon minket?

A falátvágásos szigetelés lépései

A pince szigetelése utólag

Talajvíz elleni szigetelés injektálásos eljárással

Vályogház szigetelése

Terasz szigetelése

Sokszor feltett kérdések

Köszöntjük weboldalunkon!

Cégünk a legmodernebb, bontás nélküli technológiákkal (pl. falvágás), utólag hárítja el házak nedvesedését. Cégünk beton injektálást hajt végre ház alap megerősítésére, süllyedő házak javítása érdekében.

szigetelő injektálás Belsőmajor

Vízszigetelés Belsőmajor - ezt kínáljuk

 1. Akár 48 órán belüli, speciális berendezésekkel elvégzett helyszíni felmérés, tájékoztatás, árajánlat adása.
 2. Majdnem negyedszázados szakmai tapasztalattal tartós nedvesség megszüntetés.
 3. A piacon létező legkorszerűbb gépek és technológiák a rövid idő alatt elvégzett és pénztárcabarát munka végett.
 4. 10 év garancia az elvégzett munkára, ha az általunk javasolt rendszert alkalmazza.
 5. Vidéken és a fővárosban is dolgozunk.

Ebben lehet biztos, ha minket bíz meg a vízszigetelési munkával Belsőmajor régiójában

 • Árainkban nincs trükközés, átlátható szigetelési ajánlatot adunk.
 • Betartjuk a határidőket, ha bármilyen nehezítő körülmény merül fel, időben szólunk.
 • A munka végeztével később is a rendelkezésére állunk, ha szaktanácsra van szüksége, vagy csak kérdezni szeretne valamit.

Azonnal hívhat minket, ha a lent látható fotót megérinti egy okostelefonon: 0-24 ügyfélszolgálat

Szigetelés falvágással Belsőmajor

1. Az 1. műveleti fázis a penészes fal megvágása. Ezt a lépést kifejezetten erre a célra épített, exkluzív falvágó gépegységgel végezzük. A falat többnyire a földfelszín felett néhány centiméterrel vágjuk meg vagy tereprendezést követően az épület olyan pontján, ahol a szigetelés a legjobb helyen helyezkedik el. Azokat a főfalakat és válaszfalakat kell vágni, amelyek érintkeznek az alapzattal, és szállítják a föld alól származó nedvességet.

Az általunk alkalmazott készülékek por- és zajvédettek, vágásmagasságuk kalibrálható, illetve a vágás szöge és mélysége is vezérelhető.

2. Az utólagos vízszigetelés művelettel műanyag lemezt nyomunk a kivágott hézagba. Ez már záró réteget képez a földből felszívott nedvesség és doh ellen.

A szigetelőlemezeket egymással átlapolva helyezzük be a résmentes lezárás céljából, a falból kiálló részeket vakolás előtt sem szabad levágni.

3. A vízszigetelés telítése alatt a szigetelőlemezen rettentően fontos a kihorganyzó ék bevetése, mert a dagadó cement tökéletes száradásáig a falat a kiindulási helyzetében konzerválja.

A vágási hely telítését bespriccelő pumpával valósítjuk meg, amelynek csövét behelyezzük a fal egyik oldalán. A fal hézagjait tökéletesen lezárjuk mindkét oldalon gyorsan kötő malterral, majd előírt nyomással bespricceljük az előre bekevert dagadó cementet.

Így elérjük, hogy a dagadó cement a fal repedéseibe is behatol, és a megkötést követően időtállóbb lesz a szigetelés.

injektálásos szigetelés Belsőmajor

Légpórus vakolat Belsőmajor

A légpórus vakolat olyan magas nedvszívó képességű vakolat, amely nem vezeti a nedvességet, így a földből felszívott, különböző sók a falban maradnak, és a vakolat nem esik le a falról. A szokásos vakolatot a nedvesedő helyeken tanácsos légpórus vakolatra váltani, tudniillik ez hosszan megóvja a fal külső felületét, és kinézetre is tetszetősebb, festhető felületté válik, a falban megbúvó vizes réteg kiszárad.

Pinceszigetelés utólag

Minél alacsonyabban van megépítve egy pince, annál nagyobb a vizesedés veszélye még úgy is, ha a lehető legjobban igyekeztünk szigetelni a pincénket. Ha nem precíz módon megvalósított a csapadékvíz és a rétegvíz elvezetése, akkor csak idő kérdése, hogy mikor kell szembesülnünk a pinceszigetelés feladatával. Gyakori problémák a pince szigetelésénél:

 • Sok-sok évvel ezelőtt behelyezett, elöregedett bitumenes szigetelőlemez
 • Nem szakszerű vagy egyáltalán nem megvalósított csapadékelvezetés
 • Magas talajvíz
 • Nem szakemberre bízott munka, a helyes szigetelés megvalósítási módjának mellőzése
 • A ház természetes süllyedése kárt tesz a meglévő szigetelésben
 • Nem az adott alkalmazáshoz kiválasztott szigetelőanyag
 • Helytelen rétegsorrendben felhelyezett szigetelés

Mi a jó pinceszigetelés módja? Két lehetőség kínálkozik erre: kívülről vagy belülről

Utólagos pinceszigetelés kívülről

 • Ki kell ásni a földet a falak mellett, és le kell menni a pince alapzatáig.
 • Ahol szükséges, le kell szedni a hiányos vagy nem megfelelően átlapolt szigetelést.
 • Meg kell szabadítani a földtől a feltáruló falfelületeket.
 • Pótolni kell a szerkezetekben mutatkozó réseket.
 • Várni kell, hogy megtudjanak száradni a falak.

Javasolt kenhető, üvegszál erősítésű anyagot felvinni a felületre, ilyen módon a sarkokban és a széleken is 100%-osan kiépíthető a kitűnően záró szigetelés. Erre a rétegre ajánljuk hőszigetelés, de elsőként mechanikai védelem gyanánt felragasztani egy zárt cellás szigetelőlemezt, amelynek vastagságát a helyi körülményektől, pl. a talajtól függően kell megválasztani. A fal mentén tanácsos geotextíliával körbetekert drénrendszert elhelyezni, amelyet lejtősen kell elhelyezni a vízelvezetés irányában, hogy a felgyülemlett talajnedvességet ki lehessen juttatni. A kiásott gödör visszatemetése után előírásszerűen döngölve, vissza kell építeni a felbontott járdát. A kívül végzett munkákat befejezve a pince falát belülről kell védelemmel ellátni, a penészes vakolatot le kell bontani, sótalanítani kell, és légpórus vakolatot kell felhordani, hogy jól meg tudjon száradni a fal. Ha utána is azt látja, hogy a pincefal nedves marad, akkor ez a fal alatt lévő szigetelő sáv nem előírásszerű szigetelése miatt van, ennek észlelésekor injektálásos módszert kell alkalmazni, amelyet akár azonnal el is végezhetünk a korábban leírt lépések befejezését követően a tartós cél érdekében. megsüllyedt alap javítása

Utólagos pinceszigetelés belülről - Belsőmajor

Ezt a munkamódszert csupán akkor javasoljuk, ha a külső oldalról valamilyen okból nem lehet hozzáférni a pincefalhoz. A megközelítés hátránya, hogy jóllehet belül vizesedés nem lesz, a falak vizesedése nem szűnik meg.

 • Mindenekelőtt le kell verni a fent lévő vakolatot.
 • Ki kell kaparni a fugákat 1-2 cm mélységben.
 • Ezeket a felületeket sómentesítő oldattal kell lekezelni.
 • A falazat hiányosságainak helyrehozása után kenhető szigetelőanyaggal kell kezelni.
 • A leszigetelt falat légpórus vakolattal kell bevakolni, majd a vízszigetelésre általánosan használt teknőszigetelést kell kialakítani. Ilyen módon megszüntethetjük a pince padlójának nedvesedését.

Falszigetelés utólagosan

Az utólagos falszigetelés módszerének eldöntésekor a lenti tényezőket kell szem előtt tartani:

 • Mért nedvesség és sószennyezettség
 • A fal konstrukciója, anyaga és vastagsága
 • A fal jelenlegi burkolása
 • A talajvíz viszonyok

Talajvíz elleni injektálásos szigetelés

Az injektálásos szigetelés művelete közben a szigetelőanyagot nagy nyomáson, meghatározott távolságokban a szigetelendő anyagba juttatjuk. Az injektálás gyorsan elvégezhető módszer, nincs rossz hatással a fennálló falazat mechanikai stabilitására, és a szigetelési síkváltások könnyedén elvégezhetők. A vízszintes falszigeteléssel a nedvesség útja lezárható, így a falak idővel ki tudnak száradni, nagyobb időtávlatban pedig leáll a pára felszívása. A nedvesség távozása légpórus vakolat készítésével segíthető elő, amelynek javasolt vastagsága minimum 3 cm. Amikor lefestjük a falfelületet, nem ajánlott glettelés, de tanácsos páraáteresztő festéket alkalmazni, a rejtettebb helyeken esetleg szokványos meszelés is megfelelő. betoninjektáló

Vályogház szigetelése Belsőmajor területén

Mivel a vályogházak falstruktúrája egészen más, mint a manapság épített házaké, ennek eredményeképpen a vályogházak utólagos szigetelésénél tekintetbe kell venni az alap mélységét, a vályog vízzel impregnáltságát, és lehet alkalmazni az injektálásos, falvágásos vagy lemezbeveréses technológiát, akkor, ha próba injektálást vagy vágást alkalmazunk. Terasz szigetelése Belsőmajor környékén A terasz vízszigetelését a legtöbb esetben a felfagyott csempék teszik szükségessé. A kültéri csempék és a különböző, más típusú burkolatok legtöbbször egy idő elteltével kettéhasadnak, szétmorzsolódik, mert nem előírásszerűen megoldott vagy egyáltalán nem megoldott a vízszigetelés, illetve a víz megfelelő hatásfokú elvezetése. Tapasztalataink szerint sűrűn előfordul, hogy teljesen hiányzik a dilatáció, ami azért okoz gondot, mert a ház természetes mozgása csaknem mindig más a terasz vagy akár egy erkély süllyedéséhez viszonyítva. Ez előbb-utóbb töréseket, problémákat idéz elő. Jókora gondokat jelent a nagy hőmérsékletkülönbség, amelynek a burkolatok ki vannak téve, mert egy forró, nyári napon gyakorta előfordul, hogy 60-70 fokra felforrósodik a járólap, míg a téli hónapokban akár -15 vagy -20 fok is lehet. Bizonyos „szakik” ötlete a ráburkolás és a kiszilózás szokott lenni, viszont ez csak akkor lehet jó, ha nincs felfagyva a meglévő csempe. Ekkor viszont már csak elodázzuk a problémát, mert az optikai tuning csak ideig-óráig fedi el a tényleges nehézségeket. Mit tennénk, ha ránk bízná a szigetelési munkát? A terasznak egy 1-2%-os lejtést kell adni, ellenkező esetben folyamatosan problémát fog okozni a nedvesség, és a következő időszakokban is fagyáskárok keletkeznek. Szükség esetén fel kell bontani az épület lábazatát is, ebben az esetben a terasz szigetelését rá kell lógatni a lábazatra is a célnak megfelelő szélek kialakításával. A lakás és a terasz érintkezési pontjain élvédőt tanácsos a szigetelésbe építeni. A dilatációs hézagok betartása mellett nem szabad megfeledkezni a vízorr élvédőről sem. légpórus vakolat

A vízszigetelés rendszeresen visszatérő problémái

 • Családi házak utólagos falszigetelése
 • Pince szigetelése
 • Tapasztott fal falszigetelése
 • Erkélyszigetelés
 • Vízbetörés megszüntetésére irányuló szigetelés
 • Mélyépítési talajvíz elleni vízszigetelés
 • Lapostető rétegrend előírásszerű kialakítása
 • Talajvíz elleni szuterén szigetelés
 • Magas tető vízszigetelés
 • Párolgó talajnedvesség elleni vízszigetelés (ahol nincs pince)
 • Tavak és kerti tavak szigetelése

Leggyakrabban szigetelt épülettípusok

 • Lakóparkok vízszigetelése
 • Oktatási intézmények vízszigetelése
 • Bölcsödék vízszigetelése
 • Közintézmények vízszigetelése
 • Büfék vízszigetelése
 • Pincék vízszigetelése

A vízszigetelés szokásos módszerei

 • Szigetelés falvágással
 • Magas nyomású injektálás
 • Szórt szigetelés
 • Bitumenes lemez (GV lemez) szigetelés
 • Drénrendszer kiépítése
 • Falszárítás, kenhető szigetelés felhordása

falak megerősítése

Rendszeresen előforduló kérdések

Hogyan kerül a nedvesség a falba? A nedvesség kicsiny pórusokon át hatol be a falba. Az ilyen kapillárisok nagy számban lelhetők fel a falak habarcsjárataiban, ez jelenti a nedvesség legfontosabb behatolási útvonalát. Mik a következményei a penészes falnak? Emberre gyakorolt hatásai pl. a reumatikus megbetegedések kialakulása, asztma, köhögés. A salétromos fal hosszabb távú hatása az, hogy számottevően csökken a fal szigetelőképessége, ami magasabb fűtési költséget és a lakásban sokkal nagyobb párát eredményez. Mennyi ideig tart a falszigetelés elvégzése? Átlagos méretű családi ház vízszigetelését legtöbbször 4-5 nap alatt elkészítjük. Nehezen hozzáférhető, különleges helyzetekben, vagy nagy épület esetén a folyamat ennél tovább is tarthat az adott tényezők tükrében. Mennyi időt vesz igénybe a fal kiszáradása? A fal száradási ideje több körülmény függvénye: falszerkezet, időjárási feltételek (a levegő hőmérséklete, páratartalom), a gond kiterjedtsége a szigetelés kezdetekor. Többnyire helytálló az az állítás, hogy akár 2-3 hónap alatt már észrevehető előrelépés észlelhető. A lakónak kell-e bármit tennie? Nem, a szigetelés végrehajtását teljes egészében mi csináljuk, Önnek nincs teendője. Falátvágás alkalmazásakor csökken-e valamennyivel az épület teherbíróképessége? A lakóház földrengés-állósága nem lesz rosszabb a fal átvágása eredményeképpen! Ha professzionális és hosszú távon tartós megoldást szeretne a vizes, penészes falak utólagos vízszigetelésére Belsőmajor vonzáskörzetében, lábazati szigetelésére és utólagos falszigetelésre a penész ellen, ne habozzon tárcsázni a következő számot +36 30 2491 291.

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 57
Tegnapi: 213
Heti: 57
Havi: 3 145
Össz.: 78 416

Látogatottság növelés
Oldal: Salétromos fal szigetelése Belsőmajor
Utólagos vízszigetelés Budapest +36 30 2491 291 - © 2008 - 2018 - utolagosvizszigetelesbp.hupont.hu

A HuPont.hu weblapszerkesztő. A honlapkészítés nem jelent akadályt: Honlapkészítés

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: utólagos falszigetelés - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »