Utólagos vízszigetelés Budapest +36 30 2491 291

Salétromos falak utólagos vízszigetelése Budapesten, lábazati szigetelés, terasz szigetelés, pinceszigetelés injektálással +36 30 2491 291.

Vízszigetelés utólag Tisztviselőtelep

Nedves, salétromos, dohos falak utólagos vízszigetelése Tisztviselőtelep környékén, lábazati szigetelés, injektálással, penész ellen +36 30 2491 291.

Miért válasszon minket?

A falátvágásos szigetelés lépései

Pinceszigetelés utólag

Talajnedvesség elleni szigetelés injektálásos módszerrel

Vályogház szigetelése

Terasz szigetelése

Sokszor feltett kérdések

Üdvözöljük weblapunkon!

Vállalkozásunk a legfejlettebb, bontás nélküli technológiákkal (pl. falvágás), utólag orvosolja pincék nedvesedését. Cégünk beton injektálást ajánl ház alap megerősítésére, megsüllyedt alap javítása érdekében.

vízszigetelés Tisztviselőtelep szigetelő lemezzel

Vízszigetelés Tisztviselőtelep - ezt kínáljuk

 1. Akár 48 órán belüli, speciális berendezésekkel elvégzett állapotfelmérés, tanácsadás, árajánlat adása.
 2. Majdnem negyedszázados iparágban eltöltött idővel szakszerű munkavégzés.
 3. A rendelkezésre álló legmodernebb szerszámok és alkalmazott technikák a gyors és költséghatékony szolgáltatás érdekében.
 4. 10 év jótállás az elvégzett munkára, amennyiben az általunk javasolt rendszert választja.
 5. Országosan vállalunk munkát.

Az alábbiakat spórolhatja meg magának, ha minket bíz meg a vízszigetelési munkával Tisztviselőtelep környékén

 • Nincsenek rejtett költségek, transzparens árajánlat alapján dolgozunk.
 • Nem szeretünk hosszú ideig ülni a munkákon, igyekszünk azokat a megállapodás szerint elvégezni.
 • Miután befejeztük a falszigetelést, később is hívhat minket, ha információra van szüksége, vagy a véleményünkre kiváncsi egy adott problémával kapcsolatban.

Az alábbi kép érintőképernyős telefonon történő megérintésével azonnal tárcsázhat minket: vízszigetelés utólag

Szigetelés falvágással Tisztviselőtelep

1. Az első munkafolyamat a salétromos fal megvágása. Ezt a lépést kifejezetten ennek érdekében gyártott, exkluzív falvágó gépegységgel végezzük. A falat általában a földfelszín felett 8-10 cm-rel vágjuk meg vagy tereprendezést követően az épület olyan pontján, ahol a szigetelés a legoptimálisabb helyen helyezkedik el. Azokat a főfalakat és válaszfalakat kell vágni, amelyek kapcsolatba kerülnek a lábazattal, és továbbítják a föld alól származó nedvességet.

Eszközeink por- és zajvédettek, vágásmagasságuk kalibrálható, illetve a vágás szöge és mélysége is vezérelhető.

2. Az utólag végzett falszigetelési művelettel műanyag lemezt nyomunk a kivágott hézagba. Ez már szigetelőréteget alkot a földből felszívott nedvesség és penész ellen.

A szigetelőlemezeket egymással átfedésben helyezzük be a hibátlan falszigetelés érdekében, a falon kívüli részeket nem szabad levágni.

3. A vízszigetelés telítése során a szigetelőlemezen módfelett lényeges a kihorganyzó ék elhelyezése, tudniillik a dagadó cement makulátlan száradásáig a falat a kiindulási helyzetében őrzi meg.

A vágási hely telítését bespriccelő pumpával végezzük, amelynek tömlőjét beillesztjük a fal egyik oldalán. A fal réseit alaposan lezárjuk mindkét oldalon gyorsan kötő malterral, ezt követően névleges nyomáson bespricceljük az előre bekevert dagadó cementet.

Így elérjük, hogy a dagadó cement a fal nyílásaiba is bekerül, és a megkeményedése után ellenállóbb lesz a szigetelés.

utólagos falszigetelés injektálással Tisztviselőtelep

Légpórus vakolat Tisztviselőtelep

A légpórus vakolat olyan magas páraszívó képességű vakolat, amely taszítja a nedvességet, így a földből felszívott, különféle sók a falon belül maradnak, és a vakolat nem esik le a falról. A megszokott vakolatot a vizesedéssel érintett területen ajánlott légpórus vakolattal lecserélni, mivel ez hosszú ideig megóvja a fal kívülről látható részét, és kinézetre is tetszetősebb, festhető felületté válik, a falban megbúvó vizes réteg kiszárad.

Pinceszigetelés utólag

Minél mélyebben fekszik egy pince, annál kézzelfoghatóbb a nedvesedés veszélye még abban az esetben is, ha a létező legjobban próbáltuk szigetelni a pincénket. Ha nem tökéletesen megoldott a csapadékvíz és a rétegvíz elvezetése, akkor előbb-utóbb szembe kell néznünk a pinceszigetelés megoldandó kérdéseivel. Gyakori kellemetlenségek a pince szigetelésénél:

 • Régi, elöregedett bitumenes szigetelőlemez
 • Nem szakszerű vagy egyáltalán nem megvalósított csapadékelvezetés
 • Magas talajvíz
 • Fusiban elvégzett munka, sok kőműves nem tud megfelelő szigetelést kialakítani
 • A ház természetes süllyedése károsítja a kialakított szigetelést
 • Helytelenül kiválasztott szigetelőanyag
 • Nem megfelelő rétegsorrendben felhelyezett szigetelés

Mi a jó pinceszigetelés módja? 2 lehetőség van: kívülről vagy belülről

A pince utólag történő szigetelése kívülről

 • Ki kell ásni a földet a falak mellett, kezdve a lábazattal, egészen a pince alapjáig.
 • Indokolt esetben le kell szedni a hiányos vagy nem jól átfedésbe hozott szigetelést.
 • Le kell pucolni a megjelenő falakat.
 • Ki kell egészíteni a szerkezetekben mutatkozó üregeket.
 • Időt kell adni a felületek szikkadásához.

Javasolt kenhető, üvegszállal erősített anyagot használni, így a kis zugokban és a szegélyek mentén is 100%-osan kialakítható az optimálisan záró szigetelés. Erre a rétegre ajánljuk hőszigetelés, de legfőképpen mechanikai védelem gyanánt felragasztani egy zárt cellás szigetelőlemezt, amelynek vastagságát az adott viszonyoktól, pl. a talajtól függően kell megválasztani. A fal mentén tanácsos geotextíliával körbetekert drénrendszert elhelyezni, amelyet lejtősen kell elhelyezni a vízelvezetés iránya felé, hogy az összegyűlt talajnedvességet le lehessen csapolni. A kiásott gödör visszatemetése után helyesen döngölve, vissza kell építeni a felbontott lábazatot. A kívül végzett munkákat befejezve a pince falát belülről is kezelni kell, a penészes vakolatot le kell verni, el kell távolítani a sót, és légpórus vakolatot kell kialakítani, hogy jól ki tudjon száradni a fal. Ha utána is azt látja, hogy a pincefal nedves marad, akkor ez a fal alatt lévő szigetelő sáv nem tökéletes szigetelése miatt van, ennek észlelésekor injektálásos módszert kell bevetni, amelyet akár mindjárt el is végezhetünk a fent ismertetett lépések lezárása után a hosszú távú megoldás érdekében. ház alap injektálása

Utólagos pinceszigetelés belülről - Tisztviselőtelep

Ezt a megközelítést csakis abban az esetben tanácsoljuk, ha kívülről valamilyen oknál fogva meghiúsult a falszigetelés elvégzése. A megközelítés hátránya, hogy bár belül vizesedés nem alakul ki, a falak továbbra is nedvesek maradnak.

 • Első lépésként le kell verni a fent lévő vakolatot.
 • a fugákat 1-2 cm mélységben.
 • A megtisztított felületeket sótalanító vegyülettel kell lekezelni.
 • A falazat hiányosságainak helyrehozása után kenhető szigetelőanyagot kell felvinni.
 • A leszigetelt falat légpórus vakolattal kell bevakolni, majd az ismert teknőszigetelést kell kialakítani. Ezzel elháríthatjuk a pince padlójának nedvesedését.

Utólag kivitelezett falszigetelés

Az utólagos falszigetelés eljárásának kiválasztásakor a következő faktorokat kell bekalkulálni:

 • Mért nedvesség és sószennyezettség
 • A falszerkezet anyaga és vastagsága
 • A fal fennálló burkolása
 • A talajvíz magassága

Talajvíz elleni injektálásos szigetelés

Az injektálásos szigetelés során a szigetelőanyagot nagy nyomáson, meghatározott távolságokban a szigetelendő anyagba adagoljuk. Az injektálás hamar elvégezhető módszer, nem gyengíti jelentősen a meglévő falszerkezetet, és a szigetelési síkváltások könnyedén megvalósíthatók. A horizontális falszigeteléssel a nedvesség útja lezárható, ennek következtében a falak némi szikkadást követően ki tudnak száradni, perspektivikusan félbeszakad a vizesedés. A nedvesség távozása légpórus vakolat létrehozásával könnyíthető meg, amelynek ajánlott vastagsága minimum 3 cm. Amikor lefestjük a falfelületet, nem ajánlott glettelés, de célravezető nedvességáteresztő festék bevetése, a rejtettebb helyeken esetleg sima meszelés is elfogadható. betoninjektalo gep

Vályogház szigetelése Tisztviselőtelep övezetében

Figyelembe véve a vályogházak falszerkezete egészen más, mint a manapság épített házaké, ennek eredményeképpen a vályogházak utólagos szigetelésénél tekintetbe kell venni az alap mélységét, a vályog vízzel impregnáltságát, és lehet alkalmazni az injektálásos, falvágásos vagy lemezbeveréses technológiát, abban az esetben, ha próba injektálást vagy vágást végzünk. Terasz szigetelése Tisztviselőtelep területén A terasz nedvességgel szembeni szigetelését szinte kivétel nélkül a felfagyott járólapok teszik elkerülhetetlenné. A kültéri csempék és a különféle, egyéb burkolatok többnyire egy idő elteltével megrepednek, szétmorzsolódik, mert nem tökéletes vagy egyáltalán nem megoldott a víz útjának elzárása, illetve a víz elvárható minőségű elvezetése. Gyakran okoz gondot, hogy teljesen hiányzik a dilatáció, ami azért okoz gondot, mert a ház természetes süllyedése majdnem mindig más a terasz vagy akár egy erkély süllyedéséhez képest. Ez idővel réseket, problémákat okoz. Jókora nehézségeket okozhat a nagy hőmérsékletkülönbség, amit el kell szenvedniük a járólapoknak, mert egy meleg, nyári napon nem ritka, hogy 60-70 fokra felmelegszik a csempe, míg a téli hónapokban akár -15 vagy -20 fok is lehet. Néhány „szakember” megoldási javaslata a ráburkolás és a kiszilózás szokott lenni, ami viszont csak akkor hoz megfelelő eredményt, ha nincs felfagyva a meglévő burkolat. Ilyen esetben viszont már csak elodázzuk a megoldás, mert az optikai tuning csak egy átmeneti időszakra rejti el a valódi hiányosságokat. Hogyan csinálnánk mi a tartós szigetelést? A terasznak egy 1-2%-os lejtést kell adni, máskülönben a későbbiekben is problémát fog okozni a nedvesség, és a továbbiakban is fagyáskárok képződnek a felületen. Ha úgy diktálja a szükség fel kell szedni az épület lábazatát is, és ilyenkor a terasz szigetelését tovább kell vezetni a lábazatra is a célnak megfelelő sarok kiképzéssel. A lakás és a terasz érintkezési pontjain sarokerősítő szalagot ajánlott beépíteni. A dilatációs osztások betartása mellett nem szabad megfeledkezni a vízorr élvédőről sem. faltisztitás

A vízszigetelés rendszeresen visszatérő problémái

 • Lakótelepek utólagos szigetelése
 • Pince vízszigetelése
 • Vert fal szigetelése
 • Erkélyszigetelés
 • Vízbetörés kiküszöbölésére irányuló vízszigetelés
 • Mélyépítési talajnedvesség elleni vízszigetelés
 • Lapos tető vízszigetelés
 • Talajvíz elleni szuterén szigetelés
 • Vízszigetelés felújítás
 • Párolgó talajnedvesség elleni vízszigetelés (ahol nincs pince)
 • Gyökérvédelmi vízszigetelés

Leggyakrabban szigetelt épülettípusok

 • Családi házak vízszigetelése
 • Oktatási intézmények vízszigetelése
 • Bölcsödék vízszigetelése
 • Közintézmények vízszigetelése
 • Éttermek vízszigetelése
 • Szuterének vízszigetelése

A vízszigetelés szokásos módszerei

 • Szigetelés falvágással
 • Magas nyomású injektálás
 • Szórt szigetelés
 • Bitumenes lemez (GV lemez) szigetelés
 • Drénrendszer kiépítése
 • Falszárítás, kenhető szigetelés felhordása

falak megerősítése

Rendszeresen előforduló kérdések

Mi a módja a víz falba kerülésének? A nedvesség kicsiny pórusokon keresztül hatol be a falba. Ezek az ún. kapillárisok nagy számban találhatók meg a falak belsejében, ez jelenti a nedvesség legfontosabb behatolási útvonalát. Mik a következményei a penészes falnak? Emberre közvetlenül kifejtett hatásai pl. a reumára való fogékonyság elősegítése, asztma, köhögés. A salétromos fal hosszabb távú hatása az, hogy jelentősen csökken a fal szigetelőképessége, ami magasabb fűtési költséget és a lakásban alapvetően nagyobb párát okoz. Sok időt vesz igénybe a falszigetelés elvégzése? Egy átlagos családi ház vízszigetelését legtöbbször 4-5 nap alatt befejezzük. Nehezen hozzáférhető, különleges helyzetekben, vagy a megszokottnál nagyobb ház/építmény esetén a műveletsorozat ennél tovább is tarthat a helyi adottságok függvényében. Mennyi időt vesz igénybe a fal kiszáradása? A fal száradási ideje több körülmény függvénye: falszerkezet, időjárási körülmények (a levegő hőmérséklete, páratartalom), a szigeteletlenség kiterjedtsége a szigetelés elkezdésének pillanatában. Többnyire helytálló az az állítás, hogy néhány hónap alatt már észrevehető előrelépés érzékelhetőérezhető. A lakónak kell-e valamit előkészíteni? Nem, a szigetelés megvalósítását teljes egészében mi csináljuk, Önre nem hárul semmilyen feladat. Falvágásos technológia esetén csökken-e valamennyivel a falak teherbírása? Az épület földrengés-erőssége nem csökken a falvágás miatt! Amennyiben szakszerű és strapabíró megoldást szeretne a salétromos, penészes falak utólagosan kivitelezett vízszigetelésére Tisztviselőtelep környékén, lábazati szigetelésére és utólagos falszigetelésre a penész ellen, akkor hívjon minket bátran +36 30 2491 291.

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 180
Tegnapi: 158
Heti: 1 245
Havi: 3 055
Össz.: 78 326

Látogatottság növelés
Oldal: Injektálás Tisztviselőtelep
Utólagos vízszigetelés Budapest +36 30 2491 291 - © 2008 - 2018 - utolagosvizszigetelesbp.hupont.hu

A HuPont.hu weblapszerkesztő. A honlapkészítés nem jelent akadályt: Honlapkészítés

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: utólagos falszigetelés - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »