Utólagos vízszigetelés Budapest +36 30 2491 291

Salétromos falak utólagos vízszigetelése Budapesten, lábazati szigetelés, terasz szigetelés, pinceszigetelés injektálással +36 30 2491 291.

Vízszigetelés utólag Pestújhely

Nedves, salétromos, dohos falak szigetelése utólag Pestújhely vonzáskörzetében, lábazati szigetelés, injektálással, penész ellen +36 30 2491 291.

Miért bízzon meg minket a munka elvégzésével?

A falátvágásos szigetelés menete

Pinceszigetelés utólagosan

Talajnedvesség elleni szigetelés injektálásos eljárással

Vályogház szigetelése

Terasz szigetelése

Gyakran ismételt kérdések

Köszöntjük honlapunkon!

Vállalatunk a legfejlettebb, bontás nélküli technológiákkal (pl. injektálás), utólagosan szünteti meg garázsok vizesedését. Vállalkozásunk beton injektálást végez ház alap megerősítésére, süllyedő házak javítása céljából.

szigetelő injektálás Pestújhely

Nedvesség elleni szigetelés Pestújhely - amit ajánlunk

 1. Akár 48 órán belüli, speciális berendezésekkel elvégzett állapotfelmérés, tájékoztatás, árajánlat adása.
 2. 2 évtizedes múlttal a szakmában tökéletes minőségű szigetelés.
 3. A piacon létező legmodernebb gépek és technológiák a villámgyors és pénztárcabarát munka megvalósításához.
 4. 10 év garancia az elvégzett munkára, ha az általunk ajánlott rendszert alkalmazza.
 5. Országosan tevékenykedünk.

Az alábbiakat spórolhatja meg magának, ha minket bíz meg a vízszigetelési munkával Pestújhely környékén

 • A szigetelési munkadíjon utólag sem változtatunk, transzparens szigetelési ajánlatot adunk.
 • Nálunk nincs elhúzódó, nem időben elkezdett munka.
 • Miután befejeztük a falszigetelést, bármikor a rendelkezésére állunk, ha tájékoztatásra van szüksége, vagy csak kérdezni szeretne valamit.

Az alábbi kép érintőképernyős telefonon történő megérintésével azonnal tárcsázhat minket: 0-24 ügyfélszolgálat

Szigetelés falvágással Pestújhely

1. Az első műveleti fázis a salétromos fal átvágása. Ezt a lépést kifejezetten ennek érdekében tervezett, exkluzív falvágó géppel végezzük. A falat általában a földfelszín felett néhány centiméterrel vágjuk meg vagy tereprendezést követően az épület azon részén, ahol a szigetelés a legjobb helyen helyezkedik el. Azokat a főfalakat és válaszfalakat kell vágni, amelyek kapcsolatba kerülnek az alappal, és továbbítják a talajnedvességet.

Eszközeink védettek a porral szemben és csökkentett zajkibocsátással rendelkeznek, állítható a vágási magasság, illetve a vágás szöge és mélysége is vezérelhető.

2. Az utólagos vízszigetelés fázisban műanyag lemezt préselünk a falrésbe. Ez már szigetelőréteget alkot a talajnedvesség és penész ellen.

A szigetelőlemezeket egymással átlapolva helyezzük be a kiváló vízszigetelés érdekében, a falon kívülre kilógó részeket vakolás előtt sem szabad levágni.

3. A vízszigetelés telítése közben a szigetelőlemezen hallatlanul jelentőségteljes a kihorganyzó ék elhelyezése, tudniillik a dagadó cement teljes száradásáig a falat eredeti állapotában konzerválja.

A vágási hely telítését bespriccelő pumpával végezzük, amelynek csövét beillesztjük a fal egyik oldalán. A fal hézagjait alaposan lezárjuk mindkét oldalon gyorsan kötő malterral, ezt követően előírt nyomással bespricceljük az előre bekevert dagadó cementet.

Ezzel a megoldással a dagadó cement a fal nyílásaiba is benyomul, és keménnyé válása után tartósabb lesz a szigetelés.

kihorganyzó ékek behelyezése

Légpórus vakolat Pestújhely

A légpórus vakolat olyan magas nedvszívó képességgel rendelkező vakolat, amely nem vezeti a nedvességet, így a talajból már felszívott, különféle sók a falon belül maradnak, így a falon marad a vakolat. A hagyományos vakolatot a nedvesedő helyeken javasolt légpórus vakolattal lecserélni, ugyanis ez hosszú távon védi meg a fal kívülről látható felületét, és esztétikailag is szebb, festhető felületté válik, a falban rejtező vizes réteg kiszárad.

Pinceszigetelés utólag

Minél mélyebben fekszik egy pince, annál kézzelfoghatóbb a vizesedés veszélye még abban az esetben is, ha a létező legjobban próbáltuk szigetelni a pincénket. Ha nem tökéletesen kivitelezett a csapadékvíz és a rétegvíz elvezetése, akkor számíthatunk arra, hogy meg kell küzdenünk a pinceszigetelés problémájával. Visszatérő problémák a pince szigetelésénél:

 • Régi, elöregedett kátránypapír
 • Szakszerűtlen vagy egyáltalán nem megoldott esővíz-elvezetés
 • Magas talajvíz
 • Maszek munka, a helyes szigetelés megvalósítási módjának mellőzése
 • Az épületmozgás megrongálja az alap szigetelését
 • Helytelenül kiválasztott szigetelőanyag
 • Nem megfelelő rétegrendben felhelyezett szigetelés

A pince megfelelő szigetelésének kivitelezése? 2 lehetőség van: kívülről vagy belülről

Utólagos pinceszigetelés kívülről

 • Körbe kell ásni a pincét a falak mentén, és le kell menni a pince alapzatáig.
 • Ha a munka úgy igényli el kell távolítani a hiányos vagy nem előírásszerűen átlapolt szigetelést.
 • Le kell pucolni a szemünk elé táruló falfelületeket.
 • Ki kell egészíteni a szerkezetekben jelentkező hasadékokat.
 • Várni kell, hogy megtudjanak száradni a falak.

Ajánlott kenhető, üvegszál erősítésű anyagot használni, ilyen módon a sarkokban és az éleknél is hibátlanulkifogástalanul létrehozható a megfelelően záró szigetelés. Erre a rétegre ajánljuk hőszigetelés, de elsőként mechanikai védelem gyanánt felragasztani egy zárt cellás szigetelőlemezt, amelynek vastagságát a felderített állapottól, pl. a talajtól függően kell megválasztani. A fal mentén javasolt geotextíliával körbetekert drénrendszert fektetni, amelyet meg kell lejtetni a vízelvezetés iránya felé, hogy a felhalmozott talajnedvességet el is lehessen vezetni. A kiásott gödör visszatemetése után előírásszerűen döngölve, újra kell építeni/betonozni stb. a felbontott járdát. A kívül végzett munkákat befejezve a pince falát belülről is kezelni kell, a penészes vakolatot le kell verni, el kell távolítani a sót, és légpórus vakolatot kell kialakítani, hogy megfelelően ki tudjon száradni a fal. Amennyiben folytatódik a fal vizesedése, akkor ez a fal alatt lévő szigetelő sáv nem megfelelő zárása miatt van, és ilyenkor injektálásos módszert kell bevetni, amelyet akár azonnal végrehajthatunk az előbbi lépések befejezését követően a tartós végeredmény megvalósításához. beton injektálása

Utólagos pinceszigetelés belülről - Pestújhely

Ezt a munkamódszert csupán abban az esetben tartjuk kivitelezésre érdemesnek, ha a külső oldalról valamiért meghiúsult a falszigetelés elvégzése. A megközelítés hátránya, hogy bár belül beázás nem alakul ki, a falak továbbra is nedvesek maradnak.

 • Mielőtt bármi egyebet tenne, le kell verni a régi vakolatot.
 • Ki kell pucolni a fugákat 1-2 cm mélységben.
 • Ezeket a felületeket sótalanító vegyülettel kell lekezelni.
 • A falazat pótlása után kenhető szigetelőanyagot kell felhordani.
 • A leszigetelt falat légpórus vakolattal kell bevakolni, majd az ismert teknőszigetelést kell készíteni. Ezt bevetve meggátolhatjuk a pince padlójának nedvesedését.

Utólagos falszigetelés

A később kivitelezett falszigetelés metódusának meghatározásánál a lenti viszonyszámokat kell bekalkulálni:

 • Mért nedvesség és sószennyezettség
 • A falszerkezet anyaga és vastagsága
 • A fal fennálló burkolása
 • A talajvíz állása

Talajnedvesség elleni injektálásos szigetelés

Az injektálásos szigetelés eljárás folyamán a szigetelőanyagot nagy nyomáson, meghatározott távolságokban a szigetelendő anyagba juttatjuk. Az injektálás gyorsan megvalósítható művelet, nem gyengíti jelentősen a meglévő falszerkezetet, és a szigetelési síkváltások nehézség nélkül elvégezhetők. A horizontális falszigeteléssel a nedvesség útja lezárható, és a falak némi szikkadást követően ki tudnak száradni, nagyobb időtávlatban pedig félbeszakad a vizesedés. A nedvesség távozása légpórus vakolat készítésével mozdítható elő, amelynek javasolt vastagsága legalább 3 cm. Amikor lefestjük a falfelületet, nem javasolt glettelés, de tanácsos páraáteresztő festéket alkalmazni, a nem annyira jól látható pontokon esetleg szokványos meszelés is jó lesz. betoninjektalo gep

Vályogház szigetelése Pestújhely övezetében

Mivel a vályogházak falszerkezete teljesen eltér a téglafalak felépítésétől és anyagától, ezért a vályogházak utólagos szigetelésénél figyelembe kell venni az alap mélységét, a vályog nedvességtartalmát, és lehet alkalmazni az injektálásos, falvágásos vagy lemezbeveréses módszert, abban az esetben, ha próba injektálást vagy vágást végzünk. Terasz szigetelése Pestújhely területén A terasz vízszigetelését a legtöbb esetben a felfagyott járólapok teszik szükségessé. A kültéri csempék és a különféle, más típusú burkolatok az esetek többségében egy idő elteltével megrepednek, letöredeznek, mert nem tökéletes vagy egyáltalán nem megoldott a víz útjának elzárása, illetve a víz hatékony elvezetése. Tapasztalataink szerint sűrűn előfordul, hogy tökéletesen hiányzik a dilatáció, ami azért okoz gondot, mert az épület természetes süllyedése majdnem mindig más a terasz vagy akár egy erkély mozgásához viszonyítva. Ez idővel hézagokat, problémákat eredményez. Komoly gondokat jelent a nagy hőingadozás, amit el kell szenvedniük a járólapoknak, mert egy forró, nyári napon megeshet, hogy 60-70 fokra felmelegszik a járólap, míg januárban vagy februárban akár -15 vagy -20 fok is lehet. Bizonyos „szakik” megoldási javaslata a ráburkolás és a kiszilózás szokott lenni, ami viszont csak akkor hoz megfelelő eredményt, ha nincs felfagyva a meglévő burkolat. Ilyenkor viszont már csak halogatjuk a megoldás, mert a ráncfelvarrás csak egy átmeneti időszakra fedi el a valós hiányosságokat. Hogyan csinálnánk mi a tartós szigetelést? A terasznak egy 1-2%-os lejtést kell adni, ellenkező esetben a későbbiekben is gondunk lesz a vízelvezetéssel, és a továbbiakban is fagyáskárok keletkeznek. Szükség esetén fel kell bontani az épület alapját is, ekkor a terasz szigetelését tovább kell vezetni a lábazatra is előírásszerű sarok kiképzéssel. A lakás és a terasz kapcsolódási helyein élvédőt érdemes a szigetelésbe építeni. A dilatációs rések betartása mellett gondoskodni kell a vízorr profilról. pinceszigetelés körbeásással

A vízszigetelés az alábbi helyeken szorul sokszor korrigálásra

 • Családi házak utólagos falszigetelése
 • Szuterén falszigetelése
 • Tapasztott fal szigetelése
 • Terasz szigetelése
 • Penészesedés megszüntetésére irányuló falszigetelés
 • Mélyépítési talajnedvesség elleni vízszigetelés
 • Lapostető összefolyó létesítés
 • Rétegvíz elleni pinceszigetelés
 • Magas tető vízszigetelés
 • Párolgó talajnedvesség elleni vízszigetelés (ahol nincs pince)
 • Tavak és kerti tavak szigetelése

Leggyakrabban szigetelt épülettípusok

 • Lakóparkok vízszigetelése
 • Iskolák vízszigetelése
 • Óvodák vízszigetelése
 • Állami hivatalok vízszigetelése
 • Éttermek vízszigetelése
 • Mélygarázsok vízszigetelése

A vízszigetelés általános módszerei

 • Szigetelés falvágással
 • Magas nyomású injektálás
 • Szórt szigetelés
 • Bitumenes lemez (GV lemez) szigetelés
 • Drénrendszer kiépítése
 • Falszárítás, kenhető szigetelés felhordása

vizes falak szigetelése

Sokszor feltett kérdések

Mi a módja a víz falba kerülésének? A nedvesség kis méretű pórusokon át hatol be a falba. Az ilyen kapillárisok nagy számban találhatók meg a falak belsejében, ami a víz egyik fő haladási útja. Mik a következményei a penészes falnak? Emberre közvetlenül kifejtett hatásai pl. a reumára való fogékonyság elősegítése, asztma, köhögés. A penészes fal közvetett hatása az, hogy nagy mértékben csökken a fal szigetelőképessége, ami megnövekedett fűtési költséget és a lakótérben lényegesen nagyobb párát eredményez. Időigényes a szigetelés kivitelezése? Egy átlagos családi ház vízszigetelését legtöbbször 4-5 nap alatt befejezzük. Nehezen elérhető, különleges esetekben, vagy a megszokottnál nagyobb ház/építmény esetén a munka ennél tovább is tarthat a helyszíni körülményektől függően. Mennyi ideig tart, amíg kiszárad a fal? A fal száradási ideje több tényező függvénye: falszerkezet, időjárási viszonyok (a levegő hőmérséklete, páratartalom), a probléma kiterjedtsége a szigetelés megkezdésekor. Jellemzően helytálló az az állítás, hogy egy negyedév alatt már szemmel látható változás tapasztalható. Az épület tulajdonosának kell-e bármit tennie? Nem, a szigetelés végrehajtását A-tól Z-ig mi csináljuk, Önre nem hárul semmilyen feladat. Falvágásos technológia esetén csökken-e bármilyen mértékben az épület stabilitása? Az épület földrengés-állósága nem lesz rosszabb a fal átvágása következtében! Amennyiben profi és végleges megoldást szeretne a vizes, penészes falak utólag történő vízszigetelésére Pestújhely régiójában, lábazati szigetelésére és utólagos falszigetelésre a penész ellen, keressen minket bizalommal +36 30 2491 291.

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 100
Tegnapi: 213
Heti: 100
Havi: 3 188
Össz.: 78 459

Látogatottság növelés
Oldal: Résvágásos falszigetelés Pestújhely
Utólagos vízszigetelés Budapest +36 30 2491 291 - © 2008 - 2018 - utolagosvizszigetelesbp.hupont.hu

A HuPont.hu weblapszerkesztő. A honlapkészítés nem jelent akadályt: Honlapkészítés

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: utólagos falszigetelés - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »