Utólagos vízszigetelés Budapest +36 30 2491 291

Salétromos falak utólagos vízszigetelése Budapesten, lábazati szigetelés, terasz szigetelés, pinceszigetelés injektálással +36 30 2491 291.

Utólagos vízszigetelés Budakalász

Nedves, salétromos, dohos falak szigetelése utólag Budakalász területén, utólagos falszigetelés, injektálással, a fal penészesedésének megszüntetése érdekében +36 30 2491 291.

Miért gondoljuk, hogy nálunk találja meg a végleges megoldást?

A falátvágásos szigetelés folyamata

Pinceszigetelés utólagosan

Talajnedvesség elleni szigetelés injektálásos módszerrel

Vályogház szigetelése

Terasz szigetelése

Gyakran ismételt kérdések

Köszöntjük honlapunkon!

Cégünk a legfejlettebb, bontás nélküli technológiákkal (pl. szórt szigetelés), utólagosan orvosolja házak ázását. Vállalatunk beton injektálást kínál ház süllyedésének megállítására, süllyedő házak javítása céljából.

vízszigetelés Budakalász szigetelő lemezzel

Nedvesség elleni szigetelés Budakalász - amit ajánlunk

 1. Akár 48 órán belüli, speciális berendezésekkel elvégzett állapotfelmérés, tájékoztatás, árajánlat adása.
 2. Majdnem negyedszázados iparágban eltöltött idővel szakszerű munkavégzés.
 3. A piacon létező legmodernebb gépek és alkalmazott technikák a villámgyors és olcsó szolgáltatás megvalósításához.
 4. 10 év garancia az elvégzett munkára, ha az általunk ajánlott rendszert választja.
 5. Országosan tevékenykedünk.

Az alábbiakat spórolhatja meg magának, ha minket bíz meg a vízszigetelési munkával Budakalász vonzáskörzetében

 • A szigetelési munkadíjon utólag sem változtatunk, transzparens szigetelési ajánlatot adunk.
 • Betartjuk a határidőket, ha bármilyen nehezítő körülmény merül fel, időben szólunk.
 • A munka végeztével később is a rendelkezésére állunk, ha információra van szüksége, vagy a véleményünkre kiváncsi egy adott problémával kapcsolatban.

Azonnal hívhat minket, ha a lent látható fotót megérinti egy okostelefonon: nonstop vízszigetelés ügyfélszolgálat

Utólagos vízszigetelés falátvágással Budakalász

1. Az 1. munkafolyamat a penészes fal megvágása. Ezt a munkát külön evégett épített, egyedi falvágó géppel végezzük. A falat többnyire a földfelszín felett néhány centiméterrel vágjuk meg vagy tereprendezést követően az épület azon részén, ahol a szigetelés a legoptimálisabb helyen helyezkedik el. Azokat a főfalakat és válaszfalakat kell vágni, amelyek érintkeznek az alapzattal, és szállítják a föld alól származó nedvességet.

Az általunk alkalmazott készülékek védettek a porral szemben és csökkentett zajkibocsátással rendelkeznek, tetszőleges magasságban lehet velük vágni, illetve a vágás szöge és mélysége is irányítható.

2. Az utólag végzett falszigetelési művelettel műanyag lemezt nyomunk a falrésbe. Ez már záró réteget képez a földből felszívott nedvesség és doh ellen.

A szigetelőlemezeket egymással átfedésben illesztjük be a kiváló vízszigetelés végett, a falon kívüli részeket nem szabad levágni.

3. A vízszigetelés telítése közben a szigetelőlemezen módfelett jelentőségteljes a kihorganyzó ék alkalmazása, tudniillik a dagadó cement tökéletes száradásáig a falat a kiindulási helyzetében őrzi meg.

A vágási hely telítését bespriccelő pumpával végezzük, amelynek tömlőjét behelyezzük a fal egyik oldalán. A fal repedéseit tökéletesen lezárjuk mindkét oldalon gyorsan kötő malterral, ezt követően névleges nyomáson bespricceljük az előre bekevert dagadó cementet.

Így elérjük, hogy a dagadó cement a fal üregeibe is be tud áramlani, és a megkötést követően tartósabb lesz a szigetelés.

injektálásos szigetelés Budakalász

Légpórus vakolat Budakalász

A légpórus vakolat olyan magas nedvszívó képességgel rendelkező vakolat, amely nem vezeti a nedvességet, így a talajból már felszívott, különböző sók a falszerkezetben maradnak, így a falon marad a vakolat. A hagyományos vakolatot a salétromos felületeken érdemes légpórus vakolatra váltani, ugyanis ez hosszú távon védi meg a fal külső felületét, és esztétikailag is szebb, festhető felületté válik, a falban található vizes réteg kiszárad.

Pinceszigetelés utólag

Minél mélyebben található egy pince, annál nagyobb a vizesedés veszélye még akkor is, ha a létező legjobban igyekeztünk szigetelni a pincénket. Ha nem eredményesen megvalósított a csapadékvíz és a rétegvíz elvezetése, akkor számíthatunk arra, hogy meg kell küzdenünk a pinceszigetelés megoldandó kérdéseivel. Rendszeres nehézségek a pince szigetelésénél:

 • Régi, elöregedett kátránypapír
 • Nem szakszerű vagy egyáltalán nem megoldott esővíz-elvezetés
 • Magas talajvíz
 • Maszek munka, a helyes szigetelés megvalósítási módjának mellőzése
 • A ház természetes süllyedése kárt tesz a meglévő szigetelésben
 • Helytelenül kiválasztott szigetelőanyag
 • Nem megfelelő rétegsorrendben alkalmazott szigetelés

Mi a jó pinceszigetelés módja? 2 lehetőség van: kívülről vagy belülről

Utólagos pinceszigetelés kívülről

 • Ki kell ásni a földet a falak mellett, és le kell menni a pince alapzatáig.
 • Indokolt esetben el kell távolítani a nem végig elhelyezett vagy nem tökéletesen átlapolt szigetelést.
 • Meg kell tisztítani a megjelenő falfelületeket.
 • Pótolni kell a szerkezetekben képződött hézagokat.
 • Várni kell, hogy megtudjanak száradni a falak.

Javasolt kenhető, üvegszál erősítésű anyagot felhordani, ilyen módon a kis zugokban és a széleken is profi módon kivitelezhető a megfelelően záró szigetelés. Erre a rétegre ajánljuk hőszigetelés, de különösen mechanikai védelem gyanánt felragasztani egy zárt cellás szigetelőlemezt, amelynek vastagságát a helyi körülményektől, pl. a talajtól függően kell megválasztani. A fal mentén tanácsos geotextíliával körbetekert drénrendszert telepíteni, amelyet lejtősen kell elhelyezni a vízelvezetés iránya felé, hogy a felhalmozott talajnedvességet ki lehessen juttatni. A fal mellől eltávolított föld visszalapátolása után precízen döngölve, vissza kell építeni a felbontott járdát. A falszerkezet külső védelmének felépítése után a pince falát belülről kell védelemmel ellátni, a penészes vakolatot le kell bontani, sótalanítani kell, és légpórus vakolatot kell kialakítani, hogy az előírások szerint meg tudjon száradni a fal. Ha ezután is továbbra is vizesedik a pince fala, akkor ez a fal alatt lévő szigetelő sáv nem kielégítő szigetelése miatt van, ennek észlelésekor injektálásos módszert kell bevetni, amelyet akár késlekedés nélkül el is végezhetünk a korábban leírt lépések lezárása után a hosszú távú végeredmény érdekében. megsüllyedt alap javítása

Utólagos pinceszigetelés belülről - Budakalász

Ezt a megoldást csupán abban az esetben tartjuk kivitelezésre érdemesnek, ha kívülről valamiért nem lehet megközelíteni a pince falát. Az eljárás hátránya, hogy bár belül beázás nem várható, a falak továbbra is nedvesek maradnak.

 • Első lépésként le kell verni a meglévő vakolatot.
 • Ki kell kaparni a fugákat 1-2 cm mélységben.
 • Ezeket a felületeket sótalanító keverékkel kell lekezelni.
 • A kőműves munkák pótlása után kenhető szigetelőanyaggal kell kezelni.
 • A leszigetelt falat légpórus vakolattal kell bevakolni, majd a vízszigetelésre általánosan használt teknőszigetelést kell készíteni. Ilyen módon megszüntethetjük a pince padlózatának vizesedését.

Utólag kivitelezett falszigetelés

A később kivitelezett falszigetelés metódusának előirányzása során a lenti műszaki paramétereket kell bekalkulálni:

 • A méréssel meghatározott nedvesség és sószennyezettség
 • A falszerkezet anyaga és vastagsága
 • A fal jelenlegi burkolása
 • A talajvíz viszonyok

Talajnedvesség elleni szigetelés injektálással

Az injektálásos szigetelés művelete közben a szigetelőanyagot nagy nyomáson, meghatározott távolságokban a szigetelendő anyagba juttatjuk. Az injektálás hamar kivitelezhető eljárás, nincs rossz hatással a fennálló falazat mechanikai stabilitására, és a szigetelési síkváltások könnyen megvalósíthatók. A horizontális falszigeteléssel a nedvesség útja lezárható, így a falak idővel ki tudnak száradni, perspektivikusan véget ér a vizesedés. A nedvesség eltűnése légpórus vakolat készítésével könnyíthető meg, amelynek ajánlott vastagsága legalább 3 cm. A felület lefestésekor, nem ajánlott glettelés, de célravezető nedvességáteresztő festék bevetése, a nem túl könnyen észrevehető helyeken esetleg szokásos meszelés is elfogadható. betoninjektálás géppel

Vályogház szigetelése Budakalász területén

Mivel a vályogházak falszerkezete össze sem hasonlítható a ma épített házakéval, ezért a vályogházak utólagos szigetelésénél számításba kell venni az alap mélységét, a vályog vízzel impregnáltságát, és lehet használni az injektálásos, falvágásos vagy lemezbeveréses módszert, abban az esetben, ha próba injektálást vagy vágást hajtunk végre. Terasz szigetelése Budakalász régiójában A terasz nedvességgel szembeni szigetelését többnyire a felfagyott járólapok teszik elkerülhetetlenné. A kültéri csempék és a különböző, más típusú burkolatok túlnyomórészt egy idő elteltével megrepednek, szétmorzsolódik, mert nem előírásszerűen megoldott vagy egyáltalán nem megoldott a vízszigetelés, illetve a víz eredményes elvezetése. Sajnos nem ritka probléma, hogy teljesen hiányzik a dilatáció, ami azért okoz gondot, mert az épület természetes süllyedése majdnem mindig más a terasz vagy akár egy erkély helyezkedéséhez képest. Ez előbb-utóbb hézagokat, problémákat vált ki. Komoly gondokat okozhat a nagy hőmérsékletkülönbség, amit el kell szenvedniük a járólapoknak, hiszen egy meleg, nyári napon megeshet, hogy 60-70 fokra felforrósodik a burkolat, miközben januárban vagy februárban akár -15 vagy -20 fok is lehet. Néhány „szakember” ötlete a ráburkolás és a kiszilózás szokott lenni, viszont ez csak akkor lehet jó, ha nincs felfagyva az aktuális csempe. Ekkor viszont már csak halogatjuk a problémát, mert a ráncfelvarrás csak ideig-óráig tünteti el a valós bajokat. Milyen megoldási javaslatunk van a helyes szigetelésre? A terasznak egy 1-2%-os lejtetést kell biztosítani, ellenkező esetben a későbbiekben is problémát fog okozni a nedvesség, és a továbbiakban is fagyáskárok jönnek létre. Amennyiben elkerülhetetlenné válik fel kell bontani az épület lábazatát is, és ilyenkor a terasz szigetelését rá kell lógatni a lábazatra is megfelelő szélek kialakításával. A lakóház és a terasz csatlakozási helyein sarokerősítő szalagot javallott a szigetelésbe építeni. A dilatációs hézagok betartása mellett nem szabad megfeledkezni a vízorr élvédőről sem. faltisztitás

A vízszigetelés rendszeresen visszatérő problémái

 • Lakóparkok utólagos szigetelése
 • Szuterén falszigetelése
 • Tapasztott fal falszigetelése
 • Terasz szigetelése
 • Dohszag megszüntetésére irányuló vízszigetelés
 • Mélyépítési talajnedvesség elleni vízszigetelés
 • Lapostető rétegrend előírásszerű kialakítása
 • Talajvíz elleni szuterén szigetelés
 • Magas tető vízszigetelés
 • Talajvíz párolgása elleni vízszigetelés (ahol nincs pince)
 • Gyökérvédelmi vízszigetelés

Leggyakrabban szigetelt épülettípusok

 • Lakóparkok vízszigetelése
 • Iskolák vízszigetelése
 • Óvodák vízszigetelése
 • Állami hivatalok vízszigetelése
 • Éttermek vízszigetelése
 • Szuterének vízszigetelése

A vízszigetelés szokásos módszerei

 • Szigetelés falvágással
 • Magas nyomású injektálás
 • Szórt szigetelés
 • Bitumenes lemez (GV lemez) szigetelés
 • Drénrendszer kiépítése
 • Falszárítás, kenhető szigetelés felhordása

pinceszigetelés utólag

Rendszeresen előforduló kérdések

Hogyan szívja fel a fal a nedvességet? A nedvesség kicsiny pórusokon át hatol be a falba. Az ilyen kapillárisok nagy számban lelhetők fel a falak belsejében, ami a víz egyik fő haladási útja. Milyen hatásai vannak a salétromos falnak? Emberre közvetlenül kifejtett hatásai pl. a reumatikus megbetegedések kialakulása, asztma, köhögés. A salétromos fal hosszabb távú hatása az, hogy számottevően csökken a fal szigetelőképessége, ami megnövekedett fűtési költséget és a lakótérben lényegesen nagyobb párát idéz elő. Sok időt vesz igénybe a szigetelés kivitelezése? Átlagos méretű családi ház vízszigetelését a tapasztalatok alapján 4-5 nap alatt elkészítjük. Nehezen megközelíthető, speciális helyzetekben, vagy a megszokottnál nagyobb ház/építmény esetén a folyamat ennél tovább is tarthat a helyszíni körülményektől függően. Mennyi idővel kell számolni a fal száradása tekintetében? A fal száradási ideje több körülmény függvénye: a fal struktúrája, időjárási feltételek (külső hőmérséklet, légnedvesség), a probléma kiterjedtsége a szigetelés elkezdésének pillanatában. Többnyire azt lehet mondani, hogy néhány hónap alatt már észrevehető előrelépés észlelhető. Az épület tulajdonosának kell-e bármit tennie? Nem, a szigetelés elvégzését az első művelettől az utolsóig mi csináljuk, Önre nem hárul semmilyen feladat. Falátvágás alkalmazásakor rosszabb lesz-e bármilyen mértékben a falak teherbírása? A lakóház földrengés-erőssége nem lesz rosszabb a falvágás miatt! Amennyiben professzionális és sokáig tartó megoldást szeretne a nedves, penészes falak utólag történő vízszigetelésére Budakalász területén, lábazati szigetelésére és utólagos falszigetelésre a penész ellen, hívja központi ügyfélszolgálatunkat +36 30 2491 291.

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 123
Tegnapi: 158
Heti: 1 188
Havi: 2 998
Össz.: 78 269

Látogatottság növelés
Oldal: Falszigetelés injektálással Budakalász
Utólagos vízszigetelés Budapest +36 30 2491 291 - © 2008 - 2018 - utolagosvizszigetelesbp.hupont.hu

A HuPont.hu weblapszerkesztő. A honlapkészítés nem jelent akadályt: Honlapkészítés

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: utólagos falszigetelés - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »