Utólagos vízszigetelés Budapest +36 30 2491 291

Salétromos falak utólagos vízszigetelése Budapesten, lábazati szigetelés, terasz szigetelés, pinceszigetelés injektálással +36 30 2491 291.

Utólagos vízszigetelés Királymajor

Nedves, salétromos, penészes falak utólagos vízszigetelése Királymajor vonzáskörzetében, utólagos falszigetelés, injektálással, a fal penészesedésének megszüntetése érdekében +36 30 2491 291.

Miért ajánljuk Önnek a szolgáltatásainkat?

A falátvágásos szigetelés lépései

Pinceszigetelés utólag

Talajvíz elleni szigetelés injektálással

Vályogház szigetelése

Terasz szigetelése

Sokszor feltett kérdések

Üdvözöljük honlapunkon!

Vállalatunk a legfejlettebb, bontás nélküli technológiákkal (pl. szórt szigetelés), utólag szünteti meg garázsok ázását. Cégünk beton injektálást ajánl ház süllyedésének megállítására, megsüllyedt alap javítása érdekében.

vízszigetelés Királymajor betoninjektálással

Vízszigetelés Királymajor - cégünk ismérvei

 1. Gyors, műszeres állapotfelmérés, tájékoztatás, árajánlat adása.
 2. 20 év iparágban eltöltött idővel tökéletes minőségű szigetelés.
 3. Az elérhető legmodernebb berendezések és technológiák a rövid idő alatt elvégzett és költséghatékony munka végett.
 4. 1 évtizednyi garancia az elvégzett munkára, amennyiben az általunk legkedvezőbbnek ítélt rendszert választja.
 5. Országosan tevékenykedünk.

Ebben lehet biztos, ha nem mástól rendeli meg a szigetelés végrehajtását Királymajor régiójában

 • Nincsenek rejtett költségek, transzparens szigetelési ajánlatot adunk.
 • Betartjuk a határidőket, ha bármilyen nehezítő körülmény merül fel, időben szólunk.
 • A pince vagy lakóépület szigetelése után bármikor a rendelkezésére állunk, ha szaktanácsra van szüksége, vagy bármilyen kérdése merül fel.

Az alábbi kép érintőképernyős telefonon történő megérintésével azonnal tárcsázhat minket: nonstop vízszigetelés ügyfélszolgálat

Falvágással történő szigetelés Királymajor

1. Az 1. műveleti fázis a penészes fal megvágása. Ezt a műveletet külön ehhez készített, különleges falvágó géppel végezzük. A falat az esetek nagy részében a talajszint felett 8-10 cm-rel vágjuk meg vagy tereprendezést követően az épület azon részén, ahol a szigetelés a legjobb helyen helyezkedik el. Azokat a főfalakat és válaszfalakat kell vágni, amelyek közvetlen összeköttetésben vannak az alappal, és továbbítják a föld alól származó nedvességet.

Eszközeink por- és zajvédettek, tetszőleges magasságban lehet velük vágni, illetve a vágás szöge és mélysége is beállítható.

2. Az utólagos vízszigetelés fázisban műanyag lemezt préselünk a falrésbe. Ez már szigetelőréteget képez a föld nedvessége és doh ellen.

A szigetelőlemezeket egymással átfedésben illesztjük be a kiváló vízszigetelés végett, a falból kiálló részeket nem szabad levágni.

3. A vízszigetelés telítése közben a szigetelőlemezen rettentően lényeges a kihorganyzó ék használata, mivel a dagadó cement makulátlan száradásáig a falat a kiindulási helyzetében konzerválja.

A vágási hely telítését bespriccelő pumpával hajtjuk végre, amelynek csövét behelyezzük a fal egyik oldalán. A fal repedéseit nagyon ügyelve lezárjuk mindkét oldalon gyorsan kötő malterral, ezt követően névleges nyomáson bespricceljük az előre bekevert dagadó cementet.

Ezzel a megoldással a dagadó cement a fal hézagjaiba is bekerül, és keménnyé válása után tartósabb lesz a szigetelés.

injektálásos szigetelés Királymajor

Légpórus vakolat Királymajor

A légpórus vakolat olyan nagy nedvszívó képességgel rendelkező vakolat, amely nem vezeti a nedvességet, így a talajból már felszívott, különféle sók a falban maradnak, ennek következtében a vakolat nem esik le a falról. A megszokott vakolatot a salétromos felületeken javasolt légpórus vakolattal lecserélni, ugyanis ez hosszú távon védelmezi a fal kívülről látható felületét, és esztétikailag is szebb, festhető felületté válik, a falban rejtező nevesedés kiszárad.

Pinceszigetelés utólag

Minél mélyebben fekszik egy pince, annál fokozottabb a nedvesedés veszélye még akkor is, ha a létező legmodernebb eszközökkel igyekeztünk szigetelni a pincénket. Ha nem jól megvalósított a csapadékvíz és a rétegvíz elvezetése, akkor előbb-utóbb szembe kell néznünk a pinceszigetelés nehézségeivel. Rendszeres kellemetlenségek a pince szigetelésénél:

 • Több éve betett, elöregedett bitumenes szigetelőlemez
 • Nem szakszerű vagy egyáltalán nem megoldott csapadékelvezetés
 • Magas talajvíz
 • Maszek munka, a helyes szigetelés megvalósítási módjának mellőzése
 • Az épületmozgás megrongálja az alap szigetelését
 • Nem az adott alkalmazáshoz kiválasztott szigetelőanyag
 • Nem megfelelő rétegsorrendben alkalmazott szigetelés

Hogyan kell jól szigetelni utólag a pincét? 2 lehetőség van: kívülről vagy belülről

Utólagos pinceszigetelés kívülről

 • Ki kell ásni a földet a falak mellett, és le kell menni a pince alapzatáig.
 • Ha a munka úgy igényli le kell szedni a nem teljes vagy nem előírásszerűen átfedésbe hozott szigetelést.
 • Le kell pucolni a szemünk elé táruló falakat.
 • Ki kell tölteni a szerkezetekben kialakult nyílásokat.
 • Hagyni kell száradni a felületeket.

Tanácsos kenhető, üvegszál erősítésű anyagot alkalmazni, ilyen módon a kis zugokban és a széleken is profi módon kivitelezhető a jól záró szigetelés. Erre a rétegre ajánljuk hőszigetelés, de különösen mechanikai védelem gyanánt felragasztani egy zárt cellás szigetelőlemezt, amelynek vastagságát a felderített állapottól, pl. a talajtól függően kell megválasztani. A fal mentén tanácsos geotextíliával körbetekert drénrendszert telepíteni, amelyet meg kell lejtetni a vízelvezetés irányában, hogy a felhalmozott talajnedvességet ki lehessen juttatni. A kiásott gödör visszatemetése után tökéletesen döngölve, újra kell építeni/betonozni stb. a felbontott lábazatot. A kívül végzett munkákat befejezve a pince falát belülről kell védelemmel ellátni, a penészes vakolatot le kell bontani, sótalanítani kell, és légpórus vakolatot kell kialakítani, hogy az előírások szerint ki tudjon száradni a fal. Ha ezután is továbbra is vizesedik a pince fala, akkor ez a fal alatt lévő szigetelő sáv nem előírásszerű szigetelése miatt van, ezt tapasztalva injektálásos módszert kell bevetni, amelyet akár haladéktalanul el is végezhetünk az előbbi lépések lezárása után a hosszú távú végeredmény megvalósításához. beton injektálása

Utólagos pinceszigetelés belülről - Királymajor

Ezt a megközelítést csakis akkor tartjuk kivitelezésre érdemesnek, ha a külső oldalról valamilyen oknál fogva lehetetlen volt a vízszigetelés. A megközelítés árnyoldala, hogy ugyan belül beázás nem lesz, a falak továbbra is nedvesek maradnak.

 • Az első művelet, hogy le kell verni a fent lévő vakolatot.
 • a fugákat 1-2 cm mélységben.
 • A megtisztított felületeket sómentesítő keverékkel kell lekezelni.
 • A kőműves munkák pótlása után kenhető szigetelőanyagot kell felvinni.
 • A leszigetelt falat légpórus vakolattal kell bevakolni, majd a vízszigetelésre általánosan használt teknőszigetelést kell készíteni. Ezt bevetve megszüntethetjük a pince padlózatának nedvesedését.

Utólag kivitelezett falszigetelés

A később kivitelezett falszigetelés módjának kiválasztásakor az alábbi mutatókat kell bekalkulálni:

 • A méréssel meghatározott nedvesség és sószennyezettség
 • A fal felépítése, anyaga és vastagsága
 • A fal jelenlegi burkolása
 • A talajvíz állása

Talajvíz elleni injektálásos szigetelés

Az injektálásos szigetelés során a szigetelőanyagot nagy nyomáson, megadott térközönként a szigetelendő anyagba juttatjuk. Az injektálás gyorsan végrehajtható módszer, nem gyengíti jelentősen a meglévő falszerkezetet, és a szigetelési síkváltások nehézség nélkül megvalósíthatók. A horizontális falszigeteléssel ellent lehet állni a víznek, ennek következtében a falak egy meghatározott idő után ki tudnak száradni, perspektivikusan abbamarad a pára felszívása. A nedvesség eltűnése légpórus vakolat képzésével segíthető elő, amelynek ajánlott vastagsága minimum 3 cm. A felület lefestésekor, nem ajánlott glettelés, de célravezető nedvességáteresztő festék bevetése, a rejtettebb helyeken esetleg közönséges meszelés is jó lesz. ház alap megerősítése

Vályogház szigetelése Királymajor vonzáskörzetében

Tekintve, hogy a vályogházak falának felépítése teljesen eltér a téglafalak felépítésétől és anyagától, ebből adódóan a vályogházak utólagos szigetelésénél számításba kell venni az alap mélységét, a vályog nedvességtartalmát, és lehet alkalmazni az injektálásos, falvágásos vagy lemezbeveréses technológiát, akkor, ha próba injektálást vagy vágást hajtunk végre. Terasz szigetelése Királymajor övezetében A terasz vízszigetelését többnyire a felfagyott csempék teszik elkerülhetetlenné. A járólapok és a különféle, más típusú burkolatok túlnyomórészt egy idő elteltével kettéhasadnak, letöredeznek, mert nem tökéletes vagy egyáltalán nem megoldott a vízszigetelés, illetve a víz megfelelő hatásfokú elvezetése. Tapasztalataink szerint sűrűn előfordul, hogy tökéletesen hiányzik a dilatáció, ami azért okoz gondot, mert az épület természetes mozgása majdnem mindig más a terasz vagy akár egy erkély süllyedéséhez képest. Ez előbb-utóbb töréseket, problémákat eredményez. Súlyos gondokat okozhat a nagy hőingadozás, amit el kell szenvedniük a járólapoknak, hiszen egy meleg, nyári napon megeshet, hogy 60-70 fokra felforrósodik a járólap, miközben januárban vagy februárban akár -15 vagy -20 fok is lehet. Néhány „szakember” ötlete a ráburkolás és a kiszilózás szokott lenni, ami viszont csak akkor hoz megfelelő eredményt, ha nincs felfagyva az adott csempe. Ilyen esetben azonban már csak elnapoljuk a problémát, mert az optikai tuning csak időszakosan fedi el a valódi gondokat. Milyen megoldási javaslatunk van a helyes szigetelésre? A terasznak egy 1-2%-os lejtéssel kell rendelkeznie, különben mindig problémát fog okozni a nedvesség, és a továbbiakban is fagyáskárok jelentkeznek. Ha úgy diktálja a szükség fel kell szedni az épület alapját is, ebben az esetben a terasz szigetelését rá kell lógatni a lábazatra is arra alkalmas sarok kiképzéssel. A lakás és a terasz érintkezési pontjain élvédőt tanácsos beépíteni. A dilatációs osztások betartása mellett gondoskodni kell a vízorr profilról. pince penészmentesítése

A vízszigetelés leggyakoribb területei

 • Lakóparkok utólagos szigetelése
 • Mélygarázs szigetelése
 • Tapasztott fal vízszigetelése
 • Erkélyszigetelés
 • Dohszag elhárítására irányuló falszigetelés
 • Mélyépítési talajvíz elleni vízszigetelés
 • Lapostető rétegrend előírásszerű kialakítása
 • Talajvíz elleni pinceszigetelés
 • Magas tető vízszigetelés
 • Talajpára elleni vízszigetelés (ahol nincs pince)
 • Gyökérvédelmi vízszigetelés

Leggyakrabban szigetelt épülettípusok

 • Társasházak vízszigetelése
 • Iskolák vízszigetelése
 • Óvodák vízszigetelése
 • Hatósági épületek vízszigetelése
 • Kifőzdék vízszigetelése
 • Mélygarázsok vízszigetelése

A vízszigetelés szokásos módszerei

 • Szigetelés falvágással
 • Magas nyomású injektálás
 • Szórt szigetelés
 • Bitumenes lemez (GV lemez) szigetelés
 • Drénrendszer kiépítése
 • Falszárítás, kenhető szigetelés felhordása

vizes falak szigetelése

Gyakran ismételt kérdések

Hogyan kerül a nedvesség a falba? A víz kis méretű pórusokon át hatol be a falba. Az ilyen kapillárisok nagy számban lelhetők fel a falak habarcsjárataiban, ez jelenti a nedvesség legfontosabb behatolási útvonalát. Mik a következményei a nedves falnak? Emberre közvetlenül kifejtett hatásai pl. a reumatikus megbetegedések kialakulása, légúti betegségek, köhögés. A penészes fal közvetett hatása az, hogy jelentősen csökken a fal szigetelőképessége, ami magasabb fűtési költséget és a lakásban alapvetően nagyobb párát idéz elő. Sok időt vesz igénybe a szigetelés kivitelezése? Egy átlagos családi ház vízszigetelését legtöbbször 4-5 nap alatt befejezzük. Nehezen hozzáférhető, különleges helyzetekben, vagy a megszokottnál nagyobb ház/építmény esetén a folyamat ennél tovább is tarthat a helyi adottságok függvényében. Mennyi időt vesz igénybe a fal kiszáradása? A fal száradása több tényező függvénye: a fal felépítése, időjárási viszonyok (külső hőmérséklet, légnedvesség), a gond kiterjedtsége a szigetelés kezdetekor. Többnyire helytálló az az állítás, hogy egy negyedév alatt már észrevehető javulás érzékelhetőérezhető. A szigetelést igénylőnek kell-e valamit tennie? Nem, a szigetelés elvégzését az elejétől a végéig mi csináljuk, Önre nem hárul semmilyen feladat. Falvágásos technológia esetén rosszabb lesz-e valamennyivel a falak szilárdsága? A lakóház földrengés-erőssége nem csökken a falvágás miatt! Amennyiben profi és hosszú távon tartós megoldást keres a vizes, penészes falak utólagosan kivitelezett vízszigetelésére Királymajor vonzáskörzetében, lábazati szigetelésére és utólagos falszigetelésre a penész ellen, akkor hívjon minket bátran +36 30 2491 291.

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 131
Tegnapi: 213
Heti: 131
Havi: 3 219
Össz.: 78 490

Látogatottság növelés
Oldal: Salétromos fal injektálása Királymajor
Utólagos vízszigetelés Budapest +36 30 2491 291 - © 2008 - 2018 - utolagosvizszigetelesbp.hupont.hu

A HuPont.hu weblapszerkesztő. A honlapkészítés nem jelent akadályt: Honlapkészítés

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: utólagos falszigetelés - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »